9 d’octubre del 2006

L'alcalde de l'Aldea ha fet les fotografies de campanya de la candidata Marta Cid

L'alcalde de l'Aldea, Dani Andreu (ERC), ha fet les fotografies de la campanya de l'exconsellera d'Educació, l'ampostina Marta Cid, que és la candidata d'Esquerra al Parlament per les Terres de l'Ebre. De fet, Andreu és fotògraf i Marta Cid no sempre surt bé a les fotos, així que podem dir que l'alcalde de l'Aldea ha fet una bona feina (res a veure amb la fotografia gens afavoridora de l'exconsellera al web oficial d'ERC). Per cert, que hem hagut de buscar Marta Cid als candidats i candidates de la demarcació de Tarragona, encara que ERC insisteix a dir-nos que l'ampostina és la candidata republicana de Terres de l'Ebre... L'altre tema és que només apareixen els quatre primers de la llista. Com a blocaire també trobo a faltar que Marta Cid no té un bloc, com la resta de candidats d'ERC dels diferents territoris.

7 comentaris:

  1. No es qüestió de fotógrafs...Penso que la Marta transmet serenó quan está a les nostres terres. No es així quan está a Barcelona..

    ResponElimina
  2. Darrerament està molt depauperada...

    ResponElimina
  3. Has de ser una mica misògin per escriure un comentari tan poc assenyat.Les neurones del teu cervell deuen estar depauperades.

    ResponElimina
  4. A "La cabra dels ports" li diría que pa paraula "depauperat/ada, no es cap insult...t'aconsellaría que no facis la idem...

    ResponElimina
  5. Igual a Gandesa es diu d'un altra manera oi??

    ResponElimina
  6. A Gandesa es diria que està disipada.

    ResponElimina
  7. no se com ho dieu si ella es la "politica " mes elegant del teritori i te un vocavulari que es una pasada sols cal escoltar el miting de deltebre del estatut vereu que es una ...aixi es la notra magnifica marta que per si no sap si seguira xupant encara no sap si anira com a numero 1 a Amposta aixo es tindre clar el que es vol .
    si si si aixo es que no es vol amollar la cadira MAS NETES

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta