24 d’octubre del 2006

Les obres de Carreteres a la xarxa urbana de Tortosa provoquen retencions puntuals del trànsit

La pluja i l'inici de la part més important de les obres que Carreteres està realitzant a les principals artèries viàries de la ciutat van provocar ahir retencions puntuals del trànsit a Tortosa. L'inspector en cap de la policia local, Jesús Fernández, va explicar que els problemes més greus van registrar-se a les hores d'entrada i sortida a les escoles, coincidint amb l'obertura dels comerços, i en diferents punts de l'avinguda Generalitat. En aquest sentit, els punts més complicats van ser la cruïlla del carrer Rosselló, l'avinguda Generalitat a l'altura del mercat i l'entrada al barri de Ferreries pel pont de l'Estat. La previsió de la policia local és que el trànsit siga més fluid els propers dies, quan els conductors coneguin els talls, els desviaments i rutes alternatives.

El Punt (24-Octubre-2006)

12 comentaris:

  1. Si no es regula el trànsit amb agents de la Policia Local, el caos està garantit. Les retencions no són puntuals. En alguns casos són molt greus. Ahir, a les 19.30 hores, des de la cruïlla de l'antiga central lletera, per arribar al centre de Tortosa, calia una hora de cua. Aquest matí la rotonda del pont nou, a Ferreries, era un desgavell.

    ResponElimina
  2. De retencions puntulas res de res.Com sempre fan obres en epoca electoral es creuen que la gent som tontos.

    ResponElimina
  3. Veus?
    S'ha de reconeixer que això sí que son fets i no paraules.
    a més, per la ràdio, anaven informant continuament de com estava el trànsit a Tortosa.
    L' ajuntament això ho ha fet bé.

    ResponElimina
  4. Es absolutament escandalos. Tan costa descubrir que el semafor de la cruilla de l'antiga "lechera" que et troves venin des de la llarga sant Vicent esta en vert 8/9 segons i es absolutament insuficient per a engullir tot el transit que ve desviat des de la pujada del pot de l'estat?.
    Aixo, que tot hom pot veure simplement pasant-hi, ni l'assesor de transit de L'ajuntament(1.500 €-mes), ni el cap de la policia local ni la regidora de transit ni la mare.... i posen la solucio, la qual, podria ser posar un policia regulant el transit a dita cruilla ó augmentar considerablement el temps de pas del semafor.
    Per cert, ahir dilluns (dia 23) de 9 a 11 del mati vats ser incapas de veure cap policia per tota Tortosa.
    INCOMPETENTS

    ResponElimina
  5. INCOMPETENTS ? NO
    NOSOTROS SOMOS LOS QUE SOMOS "BURROS"
    Y DESPUES LE ECHAMOS LA CULPA A NUESTRA POLICIA O A LOS MEDICOS O A LA MADRE QUE...
    LOS POLICIAS DE NUESTRA CIUDAD MENOS DE P... HACEN DE TODO OS LO ASEGURO Y TAMBIEN SE MERESEN UN RESPETO JOAQUIN. ESO NO QUIERE DECIR QUE HAY UNO QUE ESTE UN POQUITO PASADO DE ROSCA PERO SEGURO QUE NOSOTROS ESTAMOS PEOR,PUES COGER EL COCHE EN UNA CIUDAD COMO TORTOSA BIMILENARIA, DONDE LAS CALLES ESTABAN DISEÑADAS PARA EL MACHO ES UNA BURRADA
    MIRA JOAQUIN PARA LLEVAR LOS NIÑOS AL COLE DESDE VORAPARC A LAS TERESIANAS LOS PAPAS O MAMAS SE COGEN EL TODO TERRENO DE 4O.OOO CABALLOS DE POTENCIA Y NOS QUEDAMOS TAN CONTENTOS.ESTO SI QUE Es absolutament escandalos PUES TE HABLO DE 50 o100 o 500 m

    ResponElimina
  6. Este anònim sociata que sempre crida tan, podria baixar una miqueta la veu? Per favor. Li agrairiem tots.

    ResponElimina
  7. Para el de las 12:25 pm.:
    Aun estando de acuerdo con el fondo de lo que Vd. plantea, no veo lo que tiene que ver vora parc, teresianes etc. con el caso concreto y puntual del cruce de la antigua lechera que yo planteaba. Por otra parte en ningun momento he echado la culpa a la policia ni por supuesto les he faltado al respeto como Vd. parece insinuar.
    Es obvio que si no hay ningun policia regulando el trafico en un determinado lugar, esto no es culpa del policia, si no de sus superiores. Y, personalmente, me parece indignante tener un asesor en materia de trafico con su correspondiente emolumento para esto; en otro momento puedo escribir sobre el caos e incoerencia en cuanto a la señalización vertical en las calles adjacentes al LIDL en ferreries.
    Por cierto no me siento aludido por lo del coche de 40.000 caballos ni por lo de los niños al cole, escribo todos estos comentarios desde mi experiencia diaria de circular por Totosa por motivos de trabajo.
    Lo dicho: INCOMPETENTES

    ResponElimina
  8. L'Ajuntament ja ha solucionat els embussos a l'eencreuament de l'antiga "Lechera": Tots els semàfors s'han tornat grocs (de pànic, suposo). Fa tres dies, t'havies d'esperar deu vegades a passar el semàfor; ara, igual et trobes un vehicle encastat contra el teu.

    Ja ficats, haguessin pogut improvisar una rotonda tipus la de la Simpàtica.

    ResponElimina
  9. Mare de Deu !! Quina obssesió pels "sociatas" que té la nostra estimada contertulia "Comedianta..."

    ResponElimina
  10. COMEDIANTA, DE SOCIATA NADA DE NADA,
    DE TODA LA VIDA Y ESO SI POR LO QUE SE ESTILABA EN AQUELLOS AÑOS.
    FALANGISTA Y NUNCA HE CAMBIADO DE CHAQUETA. PERO NI MATE NI ME MATARON Y ME GUSTA LA DEMOCRACIA COMO AL PRIMERO-A.
    ¡¡VIVA JOSE ANTONIO ARRIBA ESPAÑA!!

    ResponElimina
  11. Ho veus que bonica es la democràcia...??

    ResponElimina
  12. ANONIMO, NO SEAS TONTO, NI JODAS AL PERSONAL!
    Escribe en minúsculas. Porfa!
    I si pots, passau pel traductor al català, seria una molt bona actitud.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta