30 d’octubre del 2006

Piqué diu que la prioritat d'un govern amb el PP seran les Terres de l'Ebre

Amb aquest article s'acaba la sèrie de La Marfanta dedicada als candidats de les diferents formacions polítiques a la presidència de la Generalitat. Com ja sabreu, ahir Josep Piqué (Vilanova i la Geltrú, 1955) va oferir el míting de tancament de campanya del PP a la demarcació de Tarragona, i ho va fer a Tortosa, just a la mateixa hora en què el socialista José Montilla aconseguia aplegar unes 1.200 persones al pavelló poliesportiu de la ciutat. Tinc la sensació que Piqué ha assumit el seu paper de personatge secundari durant aquesta campanya. Tothom diu que ningú vol pactar amb ell, i Artur Mas (CiU) fins i tot va anar al notari per deixar-hi fe. Però a Piqué també li han fet ombra la gent del seu propi partit: les visites de Rajoy a Catalunya li han acabat restant molt de protagonisme, i crec que li han fet més mal que bé. En el cas concret de Tortosa, va haver-hi més expectació per la visita d'Ángel Acebes que pel míting del mateix Piqué. Res a veure amb aquella visita d'un Piqué ministre que, per donar suport a Joaquim Fabra i Joan Bertomeu a les municipals, va prometre la gran inversió textil al cor del Delta. O amb aquella altra visita de Piqué, en què centenars de membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre van escridassar-lo a l'entrada de l'auditori. En fi, ara Piqué ha dit (ho he sentit aquest matí a Ràdio Ebre) que les Terres de l'Ebre seran una "prioritat" si el PP governa. I suposo que ens ho hem de creure perquè ho diu un dels ministres del govern de José Maria Aznar que va imposar el Plan Hidrológico Nacional (PHN) i el transvasament. No sé si Piqué ho diu de guais o de mal rotllo...

FOTO: arxiu El Mundo

11 comentaris:

  1. Molt bé Gustau!!! En el miting dels socialistes de diumenge a Tortosa 1200 persones???
    I en el de CIU només 900????.
    Què fort, quina manera de contrastar les xifres. D'això se'n diu una visió transparent i objectiva de la situació, SI SENYOR!

    ResponElimina
  2. I 100 ja les portabem ells amb autocar per omplir mes l'auditori

    ResponElimina
  3. No sé de què em parles, primer anònim. Jo no he escrit en cap lloc que CiU reunís 900 al míting de l'altre dia. I la xifra de 1.200 és la que han donat avui a Ràdio Ebre, per si algú més s'ho pregunta.

    ResponElimina
  4. 900 1000 2000. 22. 22. 22. da igual, lo bueno es el dia de los pueblos, el dia de las urnas y eso si que es bonito, ellas no engañan, y es por aquello que va luchar tanto tiempo codo con codo unos mas, otros menos pero fue nuestra juventut.
    Ahora nos toca a nosotros iremos a votar y nos acordaremos.
    del rio,del tren,del puente a medias,de las autovias,del metro,y de un largo etc.
    Ahora es la hora de demostrar que no somos burros y que algo queda en nuestros corazones.
    Por todo esto y por mas vamos todos a votar y suerte.

    ResponElimina
  5. Qué bonica que es la disciplina....
    Si aquest concepte ( ara menystingut) l'apliquessim mes sovint; tú creus que ens passarien la má per la cara?? Ho dic perque sembla que a tothom li agrada molt la anarquia i la xirinola... Sols es un pensament meu...No obligo a ningú que'l comparteixi...

    ResponElimina
  6. Home sr. mc calan,
    això no li està bé dir-ho.
    Justament lo sr. Franquet va trencar la disciplina de partit per a defensar el riu.
    Salut,

    ResponElimina
  7. La disciplina naturalment pot esser secundaria quan s'hi barallen interessos col.lectius...Ara bé...Els seus interessos mai seran els meus!! Perque vosté defensa quelcom molt personal... Sento dir-li que encara ha de saber interpertar el que llegeix...Voste sembla molt amiga de la xirinola ...Ja ho veig! En quan En Franquet; puc dir-li que ell va fer el que havia de fer..

    ResponElimina
  8. Tornant al titolar del PP: I no és bonic això? En aquesta Pitufilàndia nostra, tothom ens estima, tot són flors i violes i vaques que volen... Alerta amb els bolets que prenem... (Mira tu que jo penso que Maragall no tenia tant al cap el dia de Tots Sants, com la temporada forta del bolet...)

    ResponElimina
  9. Això de todos a votar ..... mira, era un polític que quan venielen eleccions deia que "tots a votar, que ho faria tot", però que quan va guanyar les eleccions li va agafar alèrgia als vots, per això, per curar este mal van decidir fer votacions cada quatre anys, que és la garantia d'impunitat davant els vots.
    I vota, pero quan ho faces exigeix que complisquen i no facen com los alcaldets de per a quí que es treuen els camps de golf i centrals eòliques i urbanitacions salvatges de la màniga i que no estaven a cap programa polític i que, per lo tant , ningú ha votat mai més que els usurpadors dels vots per a la seua conveniencia.
    Mentrestant, et recomanaria que t'assegures bé, i quan votes te'n pugues oblidar dels desastres dels planeta, de les discriminacions, de les fams, les guerres, la misèria que tots estos polítics de partits continuen promovent amb la seva incompetència.

    ResponElimina
  10. En aquesta foto veig als "palmeros"...On s'ha posat el guitarriste..??

    ResponElimina
  11. Segurament s'en va anar a Madrid..

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta