30 d’octubre del 2006

Tortosa recupera la milla urbana i la plaga d'estornells del parc municipal

L'avinguda Generalitat va ser dissabte l'escenari d'una nova edició de la tradicional milla urbana de Tortosa, que va organitzar el club d'atletisme. Aprofitant que sortia a fer una volta pel centre, vaig posar-me la càmera a la butxaca i us he fet aquest vídeo. A les imatges podreu veure alguns dels moments de la cursa de veterans, amb l'inefable Manolo, que rebia la majoria dels crits d'ànim per part del públic assistent.
També comprovareu que ja ha tornat la molesta plaga d'estornells que des de fa un parell d'anys afecta els arbres del parc municipal. El que em va estranyar és que no funcionés el sistema electrònic que va comprar l'Ajuntament per foragitar els ocells, ja que havia demostrat ser molt eficaç.


1 comentari:

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta