19 d’octubre del 2006

Roquetes podria tenir un McDonald's

Un grup d'empresaris del País Valencià podria obrir una franquícia de la cadena d'hamburgueseries McDonald's en un dels locals de la zona lúdica i de restauració dels multicinemes Oscars, a Roquetes. En cas de confirmar-se el que de moment només han estat els primers contactes, el McDonald's de Roquetes es convertiria en el primer local que aquesta cadena de menjar ràpid obre a les Terres de l'Ebre. Com recordareu, fa uns anys ja va haver-hi un intent per instal·lar un McDonald's a l'antic mercat del Peix de Tortosa, però les gestions fetes per qui en aquella època era el regidor d'Urbanisme, Joaquim Fabra, no van prosperar. McDonald's va iniciar la seua activitat a l'Estat espanyol l'any 1981, amb l'obertura del seu primer local a Madrid. A finals del 2005, la cadena ja tenia 355 restaurants a Espanya. Cada local de McDonald's és una petita empresa gestionat per franquiciats, i genera aproximadament uns 50 llocs de treball. McDonald's España va assolir l'any 2005 una facturació de 612 milions d'euros, i és l'empresa líder a l'Estat en el sector de restauració de menjar ràpid.

14 comentaris:

  1. un Mc Donals ocupa 50 persones????no m´ho crec...10 cuiners, 10 neteja,10 servint...que més???...

    ResponElimina
  2. encara que siguin 50 llocs de treball, tots serien en contractes temporals i precaris.
    així anem los jóvens...

    ResponElimina
  3. De totes maneres crec q és estrany q hagin tardat tant (si realmnt al final s'instal·la)a posar una empresa d'akest tipo (Pans&company, Kentucky, etc), independentmnt de si és beneficiós o no x al poble!! akí ja no hi entro!!

    ResponElimina
  4. Diria que va sera vic, on se volia obrir una McDonals i la gent va contestar fent una botifarrada i al cap de 8 mesos va tancar.

    Si se fes hariem de muntar una baldanada.
    menys mcdonalds i més baldanes

    ResponElimina
  5. Tot lo que sigui crear és bo,no anirem a desanimar ara als que ho volen montar...l´unic que jo deia,es que trovo una hiperbole, dir que crearà 50 llocs de trovar, poster montar-ho si, pero quan estigui en funcionament en 10 persones hi ha de sobres...

    ResponElimina
  6. Independentment que m'agradi el menjar que fan i que la feina que ofereixen sigui de qualitat o no....jo nomes dire que sort que hi ha a MacDonald's ja que als paisos arabs ja que son els unics restaurants que estan oberts en ple Ramadan.

    ResponElimina
  7. DONDE SE PONGA UNA BALDANA O UN BOCATA DE JAMON...

    ResponElimina
  8. Que facin burguers de baldana d'arròs i de ceba és lo mínim que haurien de fer a les TTEE.Però la identificació amb el terreno d'estes multinacionals encara deixa molt que desitjar.

    ResponElimina
  9. totalment d'acord en Al-Turtusi, a Marraqueix quan ja estas fart de tajins, cuscus etc l'unica opcio que hi ha que saps per on te la claven es el mc donalds, i en ramadán l'unica en tot el dia !!!!

    ara una vegada aqui.....pernil, pa en tomaca i baldanes !!

    ResponElimina
  10. crec que esta be que s'instale a les TTE un restaurant així i crec que es millor que ho faci a Roquetes que no tindrà tanta repercusió com tendria a Tortosa ja que segur que sortiria un vei que no li agrada o un aguila cua barrada per protegir ( encara que en el fons no sapigen ni de quin animal es tracta)

    ResponElimina
  11. Un McDonald's ???? Ecs..!!!

    ResponElimina
  12. un mc calan,...Ecs!

    ResponElimina
  13. Comediantaaaaa!!! que vas de incógnitooo..???

    ResponElimina
  14. Que conste que m'has fet riure per primera vegada!!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta