31 d’octubre del 2006

Tortosa tanca la jornada de reflexió amb castanyada i concert d'U2

Tortosa esgotarà avui la jornada de reflexió amb una nit de castanyada molt especial, ja que l'àrea de Joventut ha programat un concert de rock a la plaça de l'Ajuntament. Els encarregats d'animar la castanyada seran els Please, els clons oficials d'U2 a l'Estat espanyol. El concert començarà a les dotze de la nit, i l'entrada és gratuïta. Please és la banda seleccionada pel mateix Bono per defensar amb actuacions en directe, arreu d’Espanya, la promoció del darrer disc d’U2, How dismantle an atomic bomb. No són U2 ni tampoc valen el que U2, però segons diuen són una garantia de bon so i posada en escena impecable. D’aquesta forma, la formació s'ha convertit en una Banda Tribut amb una qualitat similar a la d'U2. Amb només dues guitarres acústiques i dues veus, la prova ha obtingut un èxit fulgurant en les seves primeres setmanes de rodatge, tant que els Please van decidir repetir l'experiència realitzant tota una gira per sales d'hivern i teatres. Algú que ja els ha vist m'ha dit que els Please estan força bé, encara que va dir-me que els clons de The Police eren una mica millors.

4 comentaris:

  1. Gustau, pel titular pensava que tocava U2 a tortosa...
    Vagi bé

    ResponElimina
  2. i les xerrades què hi ha baix, algú en sap res? l'octubre s'acaba avui i diria que no s'han fet.

    ResponElimina
  3. No vas bé...Els que tocaven eren els "clons" d'U2...

    ResponElimina
  4. Per BCN i rodalies ja han fet varios concerts!! m'han comentat q s'acosten tot lo possible que un grup de mortals se pot apropar als U2!!
    Jo no vaig poder assistir!! algú pot comentar com va anar!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta