19 d’octubre del 2006

Tortosa tindrà talls de trànsit a partir de dilluns per les obres de Carreteres

L'Ajuntament de Tortosa va informar ahir que el pont de l'Estat quedarà tallat al trànsit, almenys en un sentit de la circulació, a partir de dilluns que ve, 23 d'octubre, i fins a l'1 de novembre. El motiu dels talls parcials de trànsit és la millora de l'avinguda de la Generalitat, que està executant Carreteres en el marc del conjunt d'obres per reformar les principals artèries viàries de Tortosa. Així, a partir de dilluns i durant aproximadament els 10 dies següents, l'accés des del barri de Ferreries al centre urbà de Tortosa només podrà fer-se pel pont del Mil·lenari. El pont de l'Estat només romandrà obert en direcció al barri de Ferreries, si bé l'Ajuntament també va advertir ahir que el trànsit serà dens, i que pot haver-hi restriccions en qualsevol moment. Per aquest motiu, l'Ajuntament recomana a tots els usuaris que intentin utilitzar sempre el pont del Mil·lenari.
D'altra banda, l'Ajuntament també va anunciar que ja durant tota la setmana es poden registrar alteracions en el trànsit en algunes cruïlles de l'avinguda de la Generalitat, en què aniran deixant pas alternatiu. De fet, els operaris de Carreteres ja han iniciat els treballs de millora en alguns punts, com la cruïlla de l'avinguda de la Generalitat amb el carrer Teodor González. També les obres d'eliminació de les barreres arquitectòniques de la cruïlla de la mateixa avinguda Generalitat amb el carrer Ronda Docs, sota el pont del ferrocarril.

El Punt (19-Octubre-2006)

5 comentaris:

  1. Veus?
    S'ha de reconeixer que això sí que son fets i no paraules.
    a més, per la ràdio, anaven informant continuament de com estava el trànsit a Tortosa.
    L' ajuntament això ho ha fet bé.

    ResponElimina
  2. De sempre; que les obres d'arranjament dels carrers de les ciutats a la franja mediterránea es fan a l'estiu...Hi han raons d'ordre técnic que així ho avalen...Escasa pluviometría; temperatura pel fraguat del asfalt ..etc.També hi han altres raons no menys importants , com la de minimitzar l'impacte i molesties al veinat..Es per aixó que podríem preguntarmos...Perqué ara?

    ResponElimina
  3. Per... dinamisme? (O com diu l'expressió a l'ús: mostrar muscul).

    A tot això: ¿Les arxiconegudes companyies de serveis, aprofitaran l'avinentesa per treballar en llurs instal.lacions o esperaran a rebentar les obres noves, per seguir la tradició?

    ResponElimina
  4. Mare de Deu ...Quina xocolatada..!!!!A més a més..PLOUUUUUU!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta