1 de novembre del 2006

Ecotècnia afirma que no té res a veure amb la mort del voltor

L'empresa Ecotècnia va afirmar ahir que no té res a veure amb la mort del voltor que va aparèixer amb el coll trencat prop d'un dels dos únics molins del parc eòlic de Vilalba dels Arcs. En aquest sentit, l'empresa eòlica va remarcar que ningú pot demanar responsabilitats a la promotora, com suggeria el grup ecologista Gepec a través d'un comunicat. Segons fonts autoritzades de l'empresa, Ecotècnia no té cap responsabilitat en el funcionament del parc de Vilalba dels Arcs, ja que l'empresa només va encarregar-se de fer la promoció i ni tan sols va construir els aerogeneradors. Les mateixes fonts van explicar que els molins són del fabricant Ingetur, i que una altra empresa s'encarrega de l'explotació de la central eòlica de Vilalba.

El Punt (1-Novembre-2006)

FOTO: www.gepec.org

9 comentaris:

  1. No si al final encara diran que el voltor ha fet desperfectes a una aspa d'un dels dos monstres eòlics de Vilalba i que aquestes aus carroyaires poden contribuir al despoblament i a la manca de desenvolupament de la comarca.

    ResponElimina
  2. este traste esta dissecat, no?

    ResponElimina
  3. porteuli a Cadod que sel fotra en patates.

    ResponElimina
  4. Que se'l minjo l'ancalde de Vilalba,de pas pot convidar al diputat Pallarés i fer-se una foto de l'afartallada.Sempre he sentit dir que los voltors mengen molts cops la seua carronya.

    ResponElimina
  5. PUES FOTETEL TU

    ResponElimina
  6. este bloc, comença a tindre problemes seriosos

    ResponElimina
  7. Jo també ho crec

    ResponElimina
  8. pos llavors jo no!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta