27 de novembre del 2006

Jesús juga net amb Tortosa

Els carrers principals de l'EMD de Jesús tenen des de fa dies les banderoles de la campanya de conscienciació cívica "Juga net amb Tortosa". Una campanya que, com la famosa "Tortosa Somriu", he criticat alguna vegada perquè considero que és excessiva i fins i tot contraproduent per a la imatge de l'Ajuntament, que encara no ha fet la feina que havia de fer per rentar i millorar la cara de la via pública. En el cas de Jesús, crec que no deixa de ser irònic que Tortosa demani als jesusencs que juguin net amb la metròpoli. Sobretot, quan fa mesos que la junta veïnal reclama que es revisi d'una vegada el conveni entre l'Ajuntament tortosí i l'EMD, per millorar el seu finançament. Per no parlar de la situació amb el traçat de la variant de l'eix de l'Ebre (C-12), que si res no ho impedeix travessarà una de les poques zones de creixement urbà que Tortosa ha previst per a l'EMD de Jesús al nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM). La pregunta que jo faig és si Tortosa juga net amb els seus barris, pobles i pedanies...

9 comentaris:

  1. Vinga! Fem neteja!
    Arranquem tots los arbres que trobessem!
    Informació al meu bloc sobre la neteja que fa l'ajuntament de Tortosa!

    ResponElimina
  2. sobretot no parlessem de l'atentat que es va cometre el dissabte al perifèric barri de Sant Llàtzer!
    Més informació al meu bloc

    ResponElimina
  3. Núria,
    ja he parlat de l'entrada del teu bloc.
    A veure si ens llegim millor les notícies.

    ResponElimina
  4. No ho havia llegit
    Estava tan amagadet...

    ResponElimina
  5. La pròxima vegada, ho posaré amb lletres més grans i intermitents, perquè ho veiguen des dels avions i surti al Google Maps.

    ResponElimina
  6. és una idea... i de passo posa fotografies dels molts cartells que els veïns han penjat de casa seua queixant-se

    ResponElimina
  7. Home, jo crec q no juga massa net Tortosa en los pobles perifèrics...pro bueno, tampoc tenen cap culpa los carrers i los arbres!!! Pro és cert q té gràcia l'eslogan penjat pels carrers de Jesús!!! jeje!!

    ResponElimina
  8. Jesús és un poble castigat pel centralisme tortosí exercit per joan sabaté i "sus muchachos".

    És una població dinàmica i amb un fort sentit de poble. Ja va sent hora que se li reconegui la tasca feta a l'EMD de Jesús i es millore el seu finançament d'una forma definitiva i transparent. Prou de xantatges!

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies Cinto.

    agur.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta