26 de novembre del 2006

Marta Cid aclareix el seu futur polític

La política ampostina podria canviar en qüestió d'hores. Demà al matí, l'exregidora, exconsellera d'Educació i actual diputada al Parlament de Catalunya, Marta Cid (ERC), ha convocat una roda de premsa al local d'ERC d'Amposta, per informar sobre el seu "futur politic". Quin futur polític té algú que acaba de ser investida com a diputada, al marge de fer de diputada al Parlament? La pregunta té múltiples respostes, ja que durant les últimes setmanes han aparegut tot tipus d'especulacions al voltant de la figura de Cid. En primer lloc, l'ampostina podria anunciar que torna a la vida municipal, i que es presenta a les eleccions com a alcaldable d'ERC-EA, encara que aquesta formació ja havia proclamat Carles Gonzalez com a candidat. Això seria una veritable sorpresa, però Cid podria dir que torna a l'Ajuntament perquè la política ampostina està molt agitada per les últimes polèmiques urbanístiques, i perquè la ciutat necessita un nou rumb després de la marxa anunciada de Joan Maria Roig... L'altra opció seria que Cid digués que confia en el candidat González, i que renuncia a presentar-se a l'alcaldia. D'altra banda, l'exconsellera també podria dir que serà la futura delegada del Govern a l'Ebre, o com a mínim que li agradaria ser-ho... En aquest sentit, no hem d'oblidar que el setmanari La Veu de l'Ebre també la situava divendres com a secretària general de l'Esport. El que està clar és que allò que Marta Cid diga demà serà un dels temes de la setmana.

19 comentaris:

  1. li desitjo que encerte.
    per ella mateixa, ja que no crec que estigue passant un bon moment al partit, ja que saben que s'han de tragar la vegueria de l'ebre (la que continuarà inexistent) i, com menys se'n parle de l'ebre millor.
    l'han ensarronada
    veurem lo desastre

    ResponElimina
  2. Què vols dir, que s'hauria de quedar o que hauria de tornar a barcelona? Què seria si l'haguessin ensarronat? Es quedaria? O se n'aniria?

    ResponElimina
  3. Esta tia és guai, tot el que face estarà ben fet. A més l'heu vista? és "és una madurita interesante"... em pregunto si li farà falta secretari...
    hehehe
    Jo penso que o ve per a Alcaldesa d'Amposta ( que no els estaria malament que el fotes una mica de canya allà a la ribera) o de delegada del gover (i mos fotra canya a tots).
    Sigue com sigue me penso que anirà bè tenir-la per aquí, falta més gent com ella fent faena de valent!! (però tampoc tipo la "faena" que fa Roig per allà los mons de Déu.. heheh)

    ResponElimina
  4. Home després del fracàs d'ERC a les ultimes eleccions a Amposta s'ho hauria de fer mirar. Un municipi amb una exconsellera que doni uns resultats així és que les coses no van bé. Personalment penso que el que hauria de fer la MArta és fer de diputada aquestos 4 anys i després deixar pas a noves cares d'ERC perque ella ja està prou cremada.

    ResponElimina
  5. Pos a mi m'agradaria com a psicòloga esportiva que soc que la Marta (també psicòloga) fos la secretaria territorial d'esport a les Terres de L'Ebre.
    Penso que és una persona molt competent. com ho ha demostrat a la conselleria d'educació que és la que tothom a dit que ha anat millor que cap

    ResponElimina
  6. ja ja ja de consellera a secretaria de esports a les terres del´ebre . I per que no de cordinadora de les dones , a perdo que es nesecita ser funcionaria i en estudis, i ya esta l´altra enchufada aixi tenen tranquil al SR gas.

    ResponElimina
  7. enveja coxina...

    ResponElimina
  8. comedianta que se te veu lo llautó. què potser vols que t'enxufi a esports. Mira de fer-te amiga del metge monclús que ara segur que necessita ajundant que sàpiguen alguna de turisme, comerç, industria, i universitats (deu ni do). Això si no se te cola emili nieto.

    ResponElimina
  9. Comedianta, no n’encertes una.
    Ningú ha dit en lloc que Marta Cid sirà directora dels serveis territorials de joventut a les Terres de l’Ebre, en tot cas secretaria general de l’esport a Catalunya, al lloc del Sr. Niubó. (Tot això està publicat en premsa, no disposo d’informacions privilegiades)
    Informat o canvia de pseudònim per “ignorant Tortosina”

    ResponElimina
  10. Xiquets! Com vos fiqueu quan se vos toca el vora-viu!
    Estic d'acord en aquell que diu lo de l'enveja cotxina!
    I podeu insultar tot lo que volguesseu que a casa meua ja mos ham arreglat la teulada.

    ResponElimina
  11. Disculpam, tu si que tens lo voraviu irritable, pos en cap moment te insultat, simplement te recomanat un canvi de pseudònim.

    I per favor dixa de parlar de teulades i gotelleres i fer-te publicitat a la marfanta del teu bloc, ets una aprofitada, i tampoc es insult.


    Fins després.

    ResponElimina
  12. Gràcies per dir-me lo que puc dir i lo que no puc dir.
    Pero espero que no et penses que et faré cas.
    si plou, plou. I ningú me farà dir que fa sol!
    Que tots vatros no teniu la vida solucionada que vos mossegueu tant les ungles quan veeu que la Marta vos passa la ma per la cara?

    ResponElimina
  13. Segueixo pensant que la politica , tal com la tenen entesa alguns..es una droga dura...Amb síndrom d'abstinència inclosa...

    ResponElimina
  14. Mc Calan, que t'he dit abans que és "la síndrome d'abstinència", i que a vore si aprenem a escriure, eh?

    ResponElimina
  15. I ara comedianta pixes fora de test, no tinc cap enveja de la Marta, al contrari li desitjo lo millor i personalment la preferia de consellera, imagina el mal que li vull.
    No tens remei, ni vergonya, ni sentit del ridícul, en fi ets tu mateixa simplement.

    ResponElimina
  16. Este que sentència tant sí que en deu tindre de sentit del ridícul i de vergonya quan sempre diu lo que diu ben amagadet sota l'anonimat!
    En fí! Aquí s'acaba, ja no penso contestar més a n'este troll. Per sort tinc altra faena!

    ResponElimina
  17. Ara ja em resultes un pel "enfarragoset" amb les teves doctes observacions gramaticals...Tampoc penso justificarles amb gent tant intransigentcom vos...Gràcies

    ResponElimina
  18. mc calan ... t'aconsello passar a l'altre canto de la droga... política.
    llavors la Força ens acompanyarà a tots/es.
    lluny dels arbres es veu millor el bosc i el debat és més profund i sucós.
    necessitem estructures i no cares guapes o conegudes
    no fem cabaret sinó país, convivència i benestar

    ResponElimina
  19. Collons quina retórica..!!! Podríes traduirmeu..??? Gràcies

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta