28 de novembre del 2006

Tortosa continua la millora de l'enllumenat públic als carrers del Rastre

La junta de govern local de l'Ajuntament de Tortosa ha adjudicat a l'empresa local Muntatges Llangostera SL les obres de millora de l'enllumenat públic dels carrers Callao, Méndez Núñez, Ros de Medrano i altres carrers del barri del Rastre, al nucli antic de la ciutat. De fet, l'actuació forma part de les accions previstes al pla integral del nucli antic de Tortosa (Pincat), i té l'objectiu d'instal·lar mig centenar de nous fanals elèctrics per millorar la il·luminació exterior en aquest sector del nucli històric. La instal·lació permetrà substituir l'enllumenat actual, que ha quedat obsolet, però també servirà per reduir la contaminació lluminosa, estalviar en consum energètic i incrementar la seguretat contra contactes indirectes. Així, el nou sistema d'enllumenat garantirà una correcta il·luminació viària, i té un pressupost d'adjudicació de 57.278 euros. Fa uns dies, el barri del Rastre ja va estrenar el nou enllumenat públic del Pincat, quan van entrar en funcionament els nous fanals del carrer Providència, en el tram situat entre la plaça Mossèn Sòl i el carrer Portal del Rastre. Les obres van consistir en la col·locació de 12 llums en forma de columna cilíndrica, que van costar 49.000 euros.

El Punt (28-Novembre-2006)

4 comentaris:

  1. Aleluya! una mica de llum al nucli antic, que fa temor, especialment de nit. Les faroles són boniques i integrades (que pensin després en el manteniment).

    ResponElimina
  2. lo nucli antic fa temor de totes maneres

    ResponElimina
  3. I el més curiós, es que la resta, està a les fosques. Hem demanat a la regidora de Serveis, Dolors López, que canvií les bombetes del carrer Montcada, del Vall, que recuperi els punts de llum, o que s’arrangi la llum a la Plaça Agustí Querol, a les fosques des del renaixement, i ens diu que no te: ni personal, ni material ni pressupost. És una vergonya!. I ara ho vol externalitzar. Un govern municipal, incapaç de gestionar el PINCAT. Sabeu quan hi havia pel 2006, del famós pla?, 2,4M€. On estan?, es tenia de fer Sant Domènec i Plaça dels Jutjats, per a quan?. Seguirem...

    ResponElimina
  4. Ni personal, ni material , ni pressupost, l'equip de govern esquilmat,per pugnes internes, el funcionariat desmotivat,l'administrat cabrejat, els proveedors, esperant cobrar ...Tanqueu la paradeta i tots cap a casa....!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta