29 de novembre del 2006

Vídeo de les declaracions d'Amparo Moreno

En el següent vídeo podreu veure i escoltar un fragment de les declaracions que va fer ahir la regidora de Participació Ciutadana i Societat de la Informació, Amparo Moreno, i que han provocat una nova crisi al govern de Tortosa. La Marfanta us demana disculpes perquè el so no és gaire bo, però crec que val el document val la pena...

11 comentaris:

  1. Ja s'ha produït el cessament:

    COMUNICAT


    L’alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, ha signat aquest matí un decret d’alcaldia mitjançant el qual destitueix en els seus càrrecs la regidora Amparo Moreno i li revoca totes les delegacions assignades per part de l’alcaldia. L’alcalde ha pres aquesta decisió davant les declaracions efectuades ahir per la regidora en què demostrava manca de sintonia i acord amb la gestió i els objectius de l’equip de govern sense, però, que la seva crítica anés acompanyada de la seva dimissió. Aquesta manca de coherència i de suport a l’actual govern tripartit ha propiciat aquest cessament que compta amb tot el suport de la resta de regidors que formen part de l’equip de govern.
    Fruit d’aquesta situació, l’alcalde també ha signat un decret de remodelació del cartipàs on es reassignen les competències que fins ara tenia la regidora Amparo Moreno.

    Tortosa-Terres de l’Ebre, 29 de novembre de 2006

    ResponElimina
  2. Esta tia es una “diva” que s’ha sentit marginada, ara que finalment pot demostrar que alguna coseta a fet ella mateixa es fot fora, per tal de finalitzar la seva estapa al consistori tortosí com la gran màrtir.

    Sra. Moreno gràcies per fotre el camp, en tot moment els que hem pogut tindre alguna relació en vostè ens hem sentit insultats, per la seva grandesa professional que no discutiré però també pel seu concepte de ciutat.

    Només li diré que mentre vostè guanyava diners, prestigi i tot el que a volgut per les barcelones la resta de tortosines i tortosins hem fet poble.

    ResponElimina
  3. aquesta clase de personatges son els que degraden la politica, si no te capacitat de gestio que plegue i que deixe pas a altres, i si es vol dedicar a fer sermons que s'en vagi a barcelona a donar lliçons als seus alumnes (pobrets...) amb iluminades com aquesta es fa catalunya gran.....

    ResponElimina
  4. Bueno, bueno, quin mal rotllo... Això de les crítiques no s'ho prenen gaire bé els socialistes. Que ha dit Amparo que no sigui veritat? Que Sabaté no té pes polític al partit? Es veritat, ni és conseller, ni diputat, ni col·loca la seva línia, ni aconsegueix inversions per a Tortosa. Què li molesta, les crítiques o la realitat?

    ResponElimina
  5. Oligarquia dels partits i falta d'autocrítica.
    I si algú s'atrevis a protestar, a tallar-li el cap, com a la revolució francesa, per algo tenim natros la paella pel mànic, no?
    Si a més a més, és una dona, encara molt millor!!!
    No es que m'agrade l'Amparo Moreno, sinó que lo que no m'agrada són les dictadures dels partits!
    Qui els tindria de treure del lloc, tindria de ser el poble. Ja vorieu quin munt ne saltarien!!!

    ResponElimina
  6. Si la seva gestió ha sigut bona o mediocre, no ho puc discutir...Peró si que puc afirmar que estem en una segona edició de la Tortosa caciquil d'altres temps...

    ResponElimina
  7. La senyora Moreno, pot agradar o en sabra més o menys, però ningú li pot treure el mèrit de intentar embotir l’encarquerat ajuntament de Tortosa en el camí dels avenços tecnològics i impulsar el Servei d’atenció ciutadana. Posar el tren de Tortosa a les vies cap el futur no es fàcil si tots no empenyen, i aquest intent ha resultat fallit, han fet descarrilar un tren abans que pugues circular.

    Algú no ha fet el deures, més d’un s’ho ha de fer mirar, i si tenen un xic de seny (i de vergonya) se n’adonaran que la destituïda ha pencat per sobre la mitjana dels membres del govern municipal.

    La senyora Moreno, pot ser ha actuat amb poca ma dreta, serà que no es una virtuosa de la política. Ja m’agradaria que els mandamasos dels nostres ajuntament es dediquessen menys a la política i més a la gestió dels nostres pobles i ciutats.

    La senyora Moreno i el senyor Sabaté són professors tots dos, si jo també ho fos, avui aprovaria pels pèls a la Amparo i li daria un molt deficient al Joan.

    ResponElimina
  8. TORNAREM A LA DICTADURA?
    Algú m'he pot dir que es lo que passa amb la TELENOVELA "AMORES DE L'EBRE"

    ResponElimina
  9. Ja era hora que la Sra. Moreno fotes el camp, no es pot anar per la vida de prepotent i pensant que es te la veritat absoluta. La senyora catedratica que prodiga ser la més progre del món mundial, justa, democràtica, equanim, feminista i no sé quantes paraules més del seu repertori, això sí, amb un xalet que t'hi cagues i amb un sou de ...... també ho seria jo de progre!!!
    Ah, i senyora comedianta, suposo que ja t'has estudiat tot el repertori de frases fetes per donar-nos a entendre que en saps molt de tot. Veig que ningu t'ha tallat el cap encara, com a la revolució francesa, i això que de pesada en tens un rato. També li recordo que és el poble qui vota, i a més cada 4 anys per escollir als seus regidors. Ara ja pot començar a fer campanya per a les pròximes.

    ResponElimina
  10. A l`´ultim anònim,
    mira xiquet, ets un impresentable. Cada vegada que parles ho fas molestant i no se perque et torno a contestar.
    Lo poble vota? Bueno, cada vegada menys. Si sumem l'abstenció més los vots en blanc, cada vegada són més los que no voten.
    I ja està! No et contesto res més perque davant de tanta tonteria i tanta enveja que has demostrat, què es pot contestar???
    Vaig corrent que l'aigua me surt per la rentadora i encara mos inundarem!

    ResponElimina
  11. Veig que en tema d'inundacions tens molta experiència oi?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta