27 de desembre del 2006

Jordi Pujol presenta avui l'últim llibre de Rovira Climent, sobre el Circ Raluy

El portal Llibres Ebrencs ens informa que avui mateix, a partir de les set del vespre, l'escriptor i editor tortosí Joan-Josep Rovira Climent presentarà a Barcelona el llibre que ha escrit sobre el Circ Raluy. De fet, l'acte es realitzarà a la pista central del circ, instal·lat al Port Vell de Barcelona, i comptarà amb la participació de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, i també de Lluís Raluy, actual propietari del circ. El Raluy, que recentment ha rebut la creu de Sant Jordi, és un circ originari de Sant Adrià del Besòs, encara que actualment tenen la seua seu al municipi de l'Aldea. L'edició del llibre ha anat a càrrec de l'editorial tortosina 5Torresclub, propietat de Climent. El Circ Raluy actuarà a Barcelona fins el proper 7 de gener, segons podem llegir al seu web. Si encara no coneixeu Rovira Climent, podeu veure la seua fitxa al web Beabà.

1 comentari:

  1. Jo i els meus fills vam anar a veure el Circ Raluy a Tortosa, i es un espectacle magnific. Ho recomano als que puguin anar a veure'l.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta