27 de desembre del 2006

Contenidors que tapen panells de direccions

Continua la sèrie de La Marfanta dedicada a denunciar els dèficits de senyalització que hi ha a la ciutat de Tortosa. En aquest cas, us vull parlar d'un cas que he pogut fotografiar avui al matí en aquesta coneguda bifurcació de la ronda de Reus, resseguint el mur de la via del ferrocarril, en què pots continuar cap a l'estació del tren i el raval de Sant Llàtzer, o bé desviar-te lleugerament a l'esquerra, pel carrer Genovesos, camí de l'Eixample i l'hospital. Uns itineraris que els autòctons potser coneixem bé, però que requereixen d'una bona senyalització per la gent que ens visita. De fet, en aquesta bifurcació hi ha un panell de direccions fabulós que indica les direccions per arribar als centres universitaris d'Empresarials i d'Infermeria, al Consell Comarcal del Baix Ebre, al cementiri i a la UNED. Però és un cartell que, quan no està tapat pels cotxes que estacionen al xamfrà, queda amagat pels contenidors de la brossa. Avui en concret, el panell de direccions quedava eclipsat per un contenidor i per un cotxe.

1 comentari:

  1. A l'Av. de la Generalitat, a l'alçada del semafor del davant de la botiga de Crios, hi ha un senyal de pas de vianants que tapa bona part del semafor, i que quan està verd ho saps perque el del davant avança. S'haurien de cuidar aquests detalls.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta