18 de desembre del 2006

La convergent Mertixell Roigé s'incorpora a la blocosfera ebrenca

La blocosfera ebrenca s'ha ampliat en els últims dies, amb l'aparició del bloc de la tortosina Meritxell Roigé. El seu perfil ens indica que Roigé va nàixer l'any 1976, i que és llicenciada en Dret i en Ciències Polítiques i de l'Administració, així com gerent del Consell Comarcal del Baix Ebre a partir de l'any 2001. El que no ens diu és que Meritxell Roigé és una de les persones amb més projecció política de les que integrenen les files de CiU a la capital de les Terres de l'Ebre. Amb tot, en una de les seues primeres entrades ens recorda que ha estat relativament allunyada del món polític, ja que el 7 de setembre va convertir-se en mare d'una xiqueta. Ha de ser realment difícil, ser política, mare i blocaire a la vegada, però Roigé ens demostra que és possible... De fet, considera que una forma de tornar a la normalitat és tenir el seu propi bloc, per "poder expressar allò que sento i penso". De moment, la més divertida és l'entrada en què Roigé compara el govern de Tortosa amb l'acadèmia d'Operación Triunfo o amb les classes de ball de ¡Mira quién baila! Així, ironitza sobre el fet que l'alcalde haja expulsat de l'acadèmia Amparo Moreno, mentre Josep Maria Franquet ha convertit Joan Sabaté en la seua nova parella de ball. D'altra banda, Roigé pronostica el següent: "A més, males llengües diuen que també dintre dels seus més estrets companys, els del seu partit, les coses no van massa bé... Serà distret veure com evoluciona tot fins al maig, amb un govern amb minoria i amb el suport del senyor Lluesma (i potser del PP?). Sembla que serà un hivern divertit".

6 comentaris:

  1. Per fi pareix que les dones mos anem despertan.
    A vore ara, los nostres companys masculins què fan. Si mos tracten bé o van a sac a per les poques que mos atrevim a expresar lo que pensem i lo que sentim.

    ResponElimina
  2. Comedianta com sempre no l'encertes. No es tracta de sexe sino de saber o no saber.

    En el cas de la senyora en cuestió li donarem un vot de confiança, tot i que ja coneixem la seva labor al Consell, però li hem de donar el dies de gracia.

    Ara bé, el començament no ha estat molt fluit que diguem.

    ResponElimina
  3. I a vostè qui li donarà el vot de confiança?

    ResponElimina
  4. Jo ja fa molt temps que la tinc guanyada la confiança.

    Tot i que se que la teva no.

    ResponElimina
  5. Perquè serà??

    ResponElimina
  6. Comedianta : Respiriiiiiiiii!!!Quan veu una dona que destaca per alguna cosa; es posa a cent per hora...I es que el sexe; no més serveix per el que vosté ja hauría de saber...i res més.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta