23 de desembre del 2006

L'EMD de Jesús reclama un altre traçat per a la futura variant de l'eix de l'Ebre

La junta veïnal de l'entitat municipal descentralitzada (EMD) de Jesús també va aprofitar les últimes hores abans de les festes de Nadal per fer un ple i aprovar algunes qüestions que tenia pendents, com una moció en favor del sector citrícola i un altra de rebuig al cementiri nuclear. A més, l'EMD va donar suport a una moció conjunta de CiU, PP i els independents, per reclamar un altre traçat per a la variant de l'eix de l'Ebre (C-12) que projecta Carreteres, i que travessa la zona de xalets del Canalet. La moció, que reclama que Joan Sabaté també porti el debat sobre la variant al ple de Tortosa, no va ser subscrita pel PSC. Els socialistes demanaven que no se sol·licités a l'Ajuntament que rebutgés incloure el traçat de Carreteres al nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM), ja que la mesura podria retardar l'aplicació del nou planejament. «Però l'aprovació del POUM de Tortosa ja fa vuit anys que està en marxa, i ara només faltaria que algú digués que es retarda més per culpa de la variant», va lamentar el president de l'EMD, Pere Panisello (CiU). A més, Panisello va assenyalar que el PSC va trencar el consens per raons polítiques, ja que l'EMD havia assolit fa unes setmanes un acord unànime amb la Plataforma Salvem Lo Canalet.

El Punt (23-Desembre-2006)

3 comentaris:

  1. Sort hem tenim de que Pere Panisello ens ve a salvar de tot.

    No conec al mon persona mes demagoga que ell.

    ResponElimina
  2. Pere Panisello és una persona treballadora, accesible i dedicada als problemes de la gent. Sabaté no li arriba ni a la sola de la sabata.

    ResponElimina
  3. i aixo que es sabater

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta