25 de gener del 2007

Antoni Sabaté, delegat de Política Territorial

L'emissora Imagina Ràdio informa aquest matí que el socialista Antoni Sabaté serà el nou director dels serveis territorials de Política Territorial, confirmant així un dels rumors que circulaven des de feia setmanes en cercles polítics i periodístics. Es tracta d'una delegació de nova creació i per tant encara per desplegar al territori, i un cop confirmat el futur nomenament de Sabaté només caldrà saber qui ocuparà la direcció territorial d'Interior, que correspon a ICV. Sabaté va ser alcalde de Flix i també ha ocupat la direcció dels serveis territorials de Cultura, fins que ha estat substituït pel també flixenc Xavier Vega, anterior responsable dels serveis territorials d'Educació fins a l'expulsió d'ERC de l'anterior govern tripartit. Per cert, no sé que li ha degut passar, però avui no hem pogut entrar correctament al bloc d'Antoni Sabaté.

22 comentaris:

  1. aquests sociates sí k son collonuts. Qualsevol cosa x col.locar als seus.
    anarko

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Anim Antoni. Segur que ho fas tan bé com a Cultura.

    ResponElimina
  4. Aquests polítics quan volen li troben una bona feina a la gent. Quan no volen, no tens dret a res.

    ResponElimina
  5. Zapatero en catala, Sabate; llavors perque ho borres?

    ResponElimina
  6. Algu em pot dir si han treballat mai algun dels dos Sabate?
    Quan dic treballar, vull dir tindre una feina que hagis de fitxar i anar-hi cada dia.

    ResponElimina
  7. Si no hu tinc mal entes, van pasar a ser director de serveis territorials en comptes de delegats, per no calgue ser funcionaris; no voldría equivocarme

    ResponElimina
  8. toni felicitats endavant i feina. Salut

    ResponElimina
  9. al de les 5:36 detecto amb el teu comentari un cert olor de cremat, m'equivoco?.

    ResponElimina
  10. Això vol dir que se carregen l'IDEC de Castelló i Sabaté ?

    ResponElimina
  11. Molt de morro i poca vergonya és el que tenen alguns.

    ResponElimina
  12. Doncs de la política es viu molt bé. Si no tens estudis és igual. Et fan una plaça a mida. Bricopolítica se'n diu. Hagase una plaza laboral a medida con un sueldo superior a los 60.000 euros. No està mal!!! Yo quiero!!!

    ResponElimina
  13. Felicitats Toni, no ens podiem permetre el luxe de perdre a les terres de l'ebre un talent com el teu.

    ResponElimina
  14. Potser algú no sap que Toni va ser expulsat de la universitat desprès d’organitzar una manifestació antifranquista, de totes maneres la seva feina i tota l’experiència política avalen el seu nomenament. Potser solament els professors poden ocupar els llocs de comandament?

    Ànim Toni, ets de lo milloret del territori!!!

    ResponElimina
  15. Ser anarquista de jove és un bon currículum. No cal acabar la universitat doncs. Apreneu joves.

    ResponElimina
  16. les persones valen per la seva experiència i per la seva capacitat de fer coses i de poder-les tirar endavant jo mai no jutgaré a ningú per les seves titulacions, conec molts burros d'universitat i molts que no han anat a la universiat, per tant no fem demagogia, jutgem a les persones per la seva trajectoria i pel que jo se aquest senyor va ser alcalde de Flix i delegat de cultura, que per cert "ja quan es va crea la plaça fa tropecientos años era per no universitaris".

    ResponElimina
  17. Sens dupte de les persones mes educades que corre per la politica ebrenca i que mes ha fet per l'unitat del que avui tots coneixem com "Les Terres de L'Ebre"... encara que hagui estat com a contrapunt dels interesos "Campistes" de la capital de la Ribera, en tant que alcalde de Flix.
    Llastima que les circumstancies, de correlacio de forçes, no l'hi permtin ser delegat del govern.

    ResponElimina
  18. Me les paso pel... les trajectòries.

    ResponElimina
  19. Estos socialistes utilitzen el govern com si fos l'OTG

    ResponElimina
  20. I ara resluta en que en l'època de CiU no es va "enxufar" a ningú... Els consells comarcals és van crear per col·locar els seus i pràcticament sense competències durant molts anys. I als ajuntaments que manen? Són sempre tot els transparents que hom podria esperar, els concursos? Quan se'ls imita critiquen i sinó, també. Que llargs es faran aquests 4 anys, Oi?

    ResponElimina
  21. A l'ultim comunicant:
    Aixi hem de concloure que tots son iguals?..... " haaas ta be "

    ResponElimina
  22. doncs sí tots són iguals. Enganyen al personal per col.locar-se ells. Encara va massa gent a votar.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta