26 de gener del 2007

Aparcament als terrenys de Renfe

Aquesta imatge es va poder veure fa uns dies al barri de Sant Llàtzer, i ens l'envia un bon amic perquè servisca de denúncia del mal estat de la zona d'aparcament d'aquesta part de la rambla Canigó. Personalment, mai he estacionat el vehicle en aquesta zona, perquè sempre he tingut por que em passés precisament això... Què haurà pensat el propietari del cotxe, quan hagi anat a buscar-lo i s'haja trobat amb el morro del vehicle abocat a la via del tren? "Encara sort", penso jo... I si em permeteu la broma, us diré que sembla que algú ha entès malament això del projecte per fer un pàrquing als terrenys de Renfe.

8 comentaris:

  1. Com tot a a ciutat, què és el que vos sorpren d'este fet?, perill i més perill. La ciutat està deixada de la mà de Déu. Falta manteniment i els carrers en general fan pena.

    ResponElimina
  2. una atra de les coses ben fetes dels sociates que mos manen a tortosa

    ResponElimina
  3. A qualsevol ciutat hi manquen més aparcaments públics i una mica de civisme de tots plegats.

    ResponElimina
  4. manquen aparcaments o sobren cotxes
    no ho heu pensat mai?
    com los lemmings, los quatrerodes busquen l'autoextermini.

    ResponElimina
  5. I qui estaria disposat a deixar el cotxe? Tu, Mario?

    ResponElimina
  6. aquest cotxe el que l'hi va pasar es que no va posar el freno de mà, i el vent el va fer corre, punto i pelota.

    ResponElimina
  7. usuari anònim de les 6:36, es normal que d'un cotxe que no posa el freno de mà i corre pel vent, se'n face una montanya, per culpa de l'ajuntament de "sociates que mos governen". Aqui les coses van així. Ja veurem que fa la marfanta després de les eleccions municipals...

    ResponElimina
  8. ja vos puc assegura k si agués transport públic de qualitat a nivell urbà i de les comarques jo , i ven segur k mario tmb, seria el primer a dexiar de banda els cotxes.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta