26 de gener del 2007

Els periodistes i comunicadors de l'Ebre creen els premis Micro Obert i Micro Tancat

El Col·legi de Periodistes de Catalunya a les Terres de l'Ebre i l'Associació de Comunicadors de la Regió de l'Ebre (ACRE) han convocat tots els professionals de la informació i de la comunicació del territori a escollir els guanyadors dels Premis Micro Obert i Micro Tancat de la regió de l'Ebre de l'any 2006. El guardó Micro Obert té l'objectiu de fer un reconeixement públic i simbòlic a totes aquelles persones o institucions que durant l'any 2006 han fet la feina més fàcil als periodistes, i per tant han permès oferir als ciutadans una informació veraç, millor contrastada i per tant més plural. En canvi, amb el premi Micro Tancat els periodistes i comunicadors volen donar un toc d'atenció a totes aquelles persones o institucions que, durant el mateix període, no han destacat per una política comunicativa transparent o cordial. Per no condicionar els vots en cadascuna de les categories, la comissió d'enllaç del Col·legi de Periodistes i l'ACRE han proposat proposar 20 noms, 20 candidats. Els que vulguin participar en les votacions, podran adjudicar 3, 2 o bé 1 punt a cadascun dels candidats, i posar-los en una categoria o en l'altra. Els resultats es faran públics en el marc del sopar que els periodistes i comunicadors de l'Ebre celebraran el proper 2 de febrer, en un restaurant de Tortosa.

6 comentaris:

  1. i qui vota la gent o els mateixos periodistes?

    ResponElimina
  2. Proposso a micro tancat a Meritxell Roige per tindre un bloc a internet desde on es podia escriure comentaris anonims i quant li han tocat la fibra els a tret tots i ara no et deixa escriure en anonim.

    ResponElimina
  3. i el micro comprat no el doneu a ningú???

    ResponElimina
  4. A l'anònim de les 5:42
    Què és per a tú tocar la fibra??
    Emparar-se en l'anonimat per a insultar i dir lo primer que et passe pel cap?
    Això no és tocar la fibra és ser un covard!!!
    Dona la cara home!

    ResponElimina
  5. Tranquilita comedianta, si per a tu insultar es preguntar el que cobra un carrec public, pitjor es lo teu com a entitat i cacaus a la saca.A la fi sols vaig preguntar de bon roolo el que cobrar Ferran Bel. Creus que es insulta o pitjor es toto el que dius tu .

    ResponElimina
  6. molt be lo del micro o pluma comprada i crec que seria el més disputat, que bona. Vaja genial.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta