4 de gener del 2007

Els nomenaments de Pasqual, Monclús i Piñas ja són oficials, i ara només falta Vega

Continuen els canvis a la Delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, fruit de la constitució del nou govern d'entesa entre PSC, ERC i ICV. Així, si fa unes setmanes es confirmava la tornada de Lluís Salvadó al Palau Abària, ahir es va fer públic el nomenament del també rapitenc Carles Pasqual, qui fins ara coordinador territorial de Joventut, com a nou director dels serveis territorials de Governació i Administracions Públiques. D'altra banda, l'exdelegat de Comerç i Turisme, Josep Felip Monclús, es farà càrrec ara dels nous serveis territorials d’Innovació, Universitats i Empresa, que és un departament de nova creació. Finalment, Ismael Piñas tornarà a ocupar el càrrec que ja havia desenvolupat, però ara com a director territorial d’Acció Social i Ciutadania, que és la nova denominació de l'antic Departament de Benestar i Família. L'últim canvi pendent és el del relleu del socialista Antoni Sabaté al capdavant de Cultura, que si no hi ha sorpreses d'última hora serà substituït per l'exdelegat d'Educació, el flixenc Xavier Vega.

2 comentaris:

  1. Quan estava al poder CIU criticavem la manera de fer les coses, però el poc temps que han estat els d'ERC (dos anys i mig), ja han fet pitjor que els altres, que van estar 23 anys al poder. O sigui, es veu, que el poder de seguida puja al cap. Aquest d'ERC haureu d'assessorar-vos pel metges. (je, je)

    ResponElimina
  2. Els hi desitjo molts d'encerts en la seva gestió, al marge de la seva fil.liació politica. Ens ho mereixem.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta