30 de gener del 2007

Espanya proposa deixar el canal navegable entre Amposta i la Ràpita per al 2020

M'ha agradat tornar a llegir el bloc d'Antoni Espanya, candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta i delegat d'Agricultura. L'entrada més recent parla sobre el procés de redacció i tramitació administrativa del nou pla d'ordenació urbana municipal (POUM), en què els socialistes van presentar una trentena d'al·legacions. Espanya recorda que el vot del PSC ha anat variant al llarg del temps, ja que en un primer moment van abstenir-se perquè confiaven que l'equip de govern incorporaria les aportacions més importants del seu grup. Finalment, el PSC va votar-hi en contra, ja que el POUM no renunciava a un model excessivament expansionista en la creació de sòl industrial, a la vegada que continuava sent "poc sensible en l'àmbit deltaic". De fet, després de remarcar les modificacions més destacables introduïdes per la comissió territorial d'Urbanisme -de la qual Espanya també forma part, com a delegat d'Agricultura-, l'alcaldable socialista proposa ajornar projectes com el canal de navegació Carles III, les marines i les milers de noves hectàrees per urbanitzar per al 2020, que és quan caducarà el nou pla general. "Amb prou feines tenim la ciutat endreçada i encara hem de començar a aplicar el nou POUM", adverteix Espanya. Serà que el virus del sentit comú només afecta els polítics quan estan a l'oposició?

17 comentaris:

  1. pos gustau lo que dius del sentit comú es cert Espanya es un polític que en ti molt, però no estic d'acord en la generalització, l'oposició a Tortosa demostra continuament la falta d'aquest sentit.

    ResponElimina
  2. susana sort que els que ens governen no son com tu, ja que en persones com tu encara anirien en toparabos, per cert si vols ja pobles del mon on encara es posible fer-ho, es una idea. Progres, per TOTS= DEMOCRACIA.

    ResponElimina
  3. És normal en Tony Spain (o Antoni Espanya, com se'l coneix a Amposta), la seva ambició no passa per Amposta. Més aviat passa per anar de genollons riu amunt.

    ResponElimina
  4. Susanna,
    l'has clavada xiqueta. No sé com te ho fas però sempre l'encertes.
    I a l'anònim este tan valent, dir-li que potser los taparrabos mols tindrem de posar tots, si continuem degradant lo món com ho estem fent. Lo gran progrés!!!! Pots comptar.
    Dis-los-hi als que han pagat un dineral per una segona residència a la vora de la mar o estan pensant en fer-ho, quan lo mar estigue tan contaminat que fasse fàstic fins i tot aulorar-lo, ja no dic banyar-s'hi. Cultura del tobot=a portar tots taparrabos

    ResponElimina
  5. jo susana i comedianta, que vaja dos, com no participo en el vostre bloc i gustau permet fer-ho aixi, ho fare com voldre, per un altra part he de dir-vos que progres susana es oportunitats per tothom, i l'especulació urbanistica ho dius tu jo no se res d'aixó.

    ResponElimina
  6. Diu aquell passant pel costat d'un edifici de 11 plantes a la vora de la mar amb un cartell de la constructora lluminós dalt a la punta... Jo no en se res... jo no hai vist res de res...
    Pos comprat ulleres, noi!

    ResponElimina
  7. comedianta tot ho agarres pel costat que crema, jo el que li dic a susana, es que el meu comentari vol dirigir-se a progres, com oportunitats per tots, i vull diferenciar-lo de l'especulació urbanistica ja que entenc que es un altre concepte, i vull dir-te que se el que representa, evidenment es totalment despresiable, esta fora de les regles del joc democratic i per tan ja que perseguir-lo i denunciar-lo, pero en cap cas esta vinculat, com ella preten fer, a la noticia que precedeix estos comentaris.

    ResponElimina
  8. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  9. Corre Gustau, que se te'n a colat un!!!

    ResponElimina
  10. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  11. jo coneixo a Toni de fa molts anys i no es en absolut prepotent, es una persona molt senzilla en el tracte que enten molt de la seva feina, discreta fins a l'extrem, i una persona molt cordial,em sembla que no el coneixes, el teu comentari sincerament m'ha sobtat.

    ResponElimina
  12. mira susana vaja rotllo, d'entrada i perdona però...
    lo de la qualitat de vida que tu dius es totalment secundari:
    primer s'han de donar les condicions d'oportunitats per tots que jo tinc com la pedra angular del desenvolupament o progres, faig referència a que pots tindre molts serveis pero si estos no estan abastits de poca cosa et serveixen ex.cuba
    lo dels forasters que tu dius, jo els dic treballadors de la construcció,
    en aquest cas jo em quedo a cuadros de com les persones que els contracten no siguin detinguts per la policia o denunciats pel sindicats de clase.
    per a mi progres es la instalació de la URV a Tortosa
    que fa que els joves puguin estudiar aqui i ja no els toca vindre perque ja no van.
    i lo de la instal.lació de noves empreses estem d'acord
    però ara per fer una mica més que escriure en un bloc s'han de fer coses com l'aerodrom (i d'aquest els nostres fills o nets en faran l'aeroport de les TTEE)
    vaja susana infraestructures l'autovia de l'interior , el desdoblament de l'eix de l'ebre etc.
    encara que em dona a mi que tu en lo menjar que tins que donar als teus coloms pots montar una nau al catalunya Sud i dona feina suposo que legal a alguns d'estos forasters.

    ResponElimina
  13. Jo encara espero la parada de metro que em va prometre el Montilla les darreres eleccions!

    ResponElimina
  14. Susanna, jo ja m'estic fent anti-progressista.
    Saps, abans penssaba que si hi habia millors comunicacions, que si més serveis, que si fàbriques i tot lo altre.
    Ara no.
    Ja que el que ja s'assimila com progrés, son tenir únicament més diners. I progrés = malbaratament de recursos per a la disminució de serveis, el benefici de quatre de fora i de pas, i lo "marrón" per als habitants actuals.
    I com penso que si som com som és perquè no som d'una altra manera, pos que qui vulgue progressar que vagi als llocs de progrés: Madrid, Barcelona, València, Múrcia, etc.
    I que a natros no mos maregen.
    Que cada vegada que obrin la boca per dir progrés cal que mirem d'on ve la merda!
    I de merda ja en tenim prou i mos volen portar tota la que fan els que progressen.
    Resumint:
    Progrés= merda i brutícia pels ebrencs.
    Esta es la realitat demostrada en tota la democràcia, igual que al franquisme.

    ResponElimina
  15. syxsnxwfmira Mario no tinguis complexes de gent de dretes i conservadors com tu hay muchos,busca'ls i unete a ellos. I Susana el mateix que a Mario, uns son arriscats i pensen més enllà del seu melic, i altres es riuent dels primers com tu fas amb l'aerodrom.
    PROGRES ES IGUAL A OPORTUNITATS PER TOTS.
    Per cert Mario si no vols progrès ves a viura a una de les moltes republiques bananeres que ja per tot el món, ningú et pot obligar a viure aqui on, per molt que tu no ho veguis, les desigualtats son més portables.

    ResponElimina
  16. Tal com està avui en dia el tema urbanístic, com es diu a la Cava, em fa "tamó" i més si veiem qui hi ha detràs de tot... GOL=ESPECULACIÓ IMMOBILIARIA. I per alguns d'Amposta ja els va bé.

    ResponElimina
  17. PROGRES ES IGUAL A OPORTUNITATS PER TOTS

    jajajajajajajajajajajajaja


    pardill


    eo


    hay alguien mas?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta