30 de gener del 2007

Emigdi Subirats parla avui de la blocosfera ebrenca al gratuït Més Ebre

El diari gratuït Més Ebre ha publicat avui un interessant article sobre la blocosfera ebrenca, signat pel també blocaire Emigdi Subirats. Si voleu, podeu descarregar-lo i llegir-lo clicant en el següent enllaç, en format PDF. A l'article, que també pot llegir-se des de fa uns dies al seu bloc, l'Emigdi parla de la trobada que els blocaires ebrencs farem el 3 de febrer a Tortosa, i afirma que el més interessant és que els blocaires i lectors estem apostant per un nou mitjà de comunicació que permet una enorme varietat temàtica. També coincideixo amb l'Emigdi en la valoració que l’ebresfera té un nivell molt acceptable, que no desentona gens amb la blocosfera de la resta dels Països Catalans.

3 comentaris:

  1. Com a blocaire després de llegir aquest article d'Emigdi Subirats em sento orgullós, no tant sols de mi mateix, sinó de tots nosaltres. Som bons i ho podem ser encara més.
    Ànims a tots els blocaires, cadascun des del seu àmbit.
    Fem bullir l'olla!

    ResponElimina
  2. Emigdiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! bien!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. He vist q al final lo preu del dinar és de 24€!!! al Paiolet!! això no és lo q s'havia kedat al ppi!!! sinceramnt ho trobo car!! s'ha parlat en tot moment de dinar popular accessible x a tothom!! en este preu crec q hi haurà una gran criba i alguns dls q volien anar se faran atràs!! no ho trobo B!! és la meua opinió!! x lo menos q s'hagués dit dsd un bon inici!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta