31 de gener del 2007

Nadal ajorna la posició de la Generalitat sobre el millor traçat per continuar l'autovia de l'Aragó

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va evitar ahir concretar quina és la posició actual de la Generalitat sobre el millor traçat per aconseguir que la nova autovia de l'Aragó (A-68) arribi al mar per Catalunya. «No farem d'aquesta qüestió un motiu de controvèrsia partidària, ja que el govern optarà per la solució o les solucions que més tinguin a veure amb aquestes terres i amb el conjunt del país», va advertir Nadal. De fet, el conseller va precisar que abans de decantar-se perquè l'autovia acabi al port de Tarragona o al port dels Alfacs volen posar al damunt de la taula «totes les expectatives», i parlar amb els diferents territoris i també amb el Ministeri de Foment. «Ja tindrem temps de descartar-ne alguna», va sentenciar Nadal, que tampoc va precisar si la Generalitat té previst accelerar el desdoblament de l'eix de l'Ebre (C-12). En aquest sentit, Nadal va poder parlar ahir uns minuts amb el president de la Cambra de Comerç de Tortosa, José Luis Mora, que li va manifestar que la Generalitat s'ha de comprometre a desdoblar l'eix de l'Ebre i també la C-43, perquè Foment aposti per la perllongació de l'autovia de l'Aragó fins al port dels Alfacs. Nadal era a Tortosa per la presentació del flixenc Antoni Sabaté com a nou responsable d'Acció Territorial a l'Ebre. L'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, va valorar ahir molt positivament l'acord assolit dilluns per les cambres de comerç de Reus i Tortosa pel traçat que hauria de seguir l'A-68. Sabaté va celebrar que les cambres «hagin posat seny» i que també apostin per un final bifurcat a través del desdoblament de l'N-420 i de la C-43 i l'eix de l'Ebre. A més, Sabaté va avançar que sotmetrà a l'aprovació del ple una moció dilluns que ve, per aconseguir la posició institucional de l'Ajuntament de Tortosa a la proposta de les cambres de comerç. Finalment, el diputat del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, també va recordar ahir que la solució de consens adoptada per les cambres de comerç es correspon amb la proposta dels socialistes del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Vallès va lamentar que ERC acusés el PSC de «vendre fum», així com «el desconcert i les contradiccions» de CiU del Camp i l'Ebre sobre l'autovia.

El Punt (31-Gener-2007)

6 comentaris:

  1. Voldría equivorcarme..m'agradaría molt equivocarme...Pero Foment ja sap a hores d'ara el traçat...

    ResponElimina
  2. Xeic Wifredo, sempre surts a la foto!!Encara que sigui d'esquena!!

    ResponElimina
  3. sabate fara el ridicul en este tema com en tots los atres. a hores d'ara els que es freguen les mans son los de vinaros i los de tarragona... ja veureu ja

    ResponElimina
  4. Que dius ara. Si Sabaté és un superpolític. Ni Marcel.lí Domingo ni Bau eren ningú al seu costat.
    Ai tontet. Si t'has equivocat de vegades. Et pensaves que et menjaries el món i el món te s'ha menjat a tú.

    ResponElimina
  5. En Toni Sabate s'ha equivocat moltes vegades com tots, pero lo bo es que n'ha encertat més... ànim que segur que ho fas tant be o més, com sempre.

    ResponElimina
  6. No parlava de Toni Sabaté sinó de Joan Sabaté

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta