2 de febrer del 2007

Imagina Televisió farà campanya per CiU

Un dels possibles noms que hauria pogut tenir la nova televisió digital privada gestionada per l'empresa editora de La Veu de l'Ebre era Imagina Televisió. Aquesta empresa ja té Imagina Ràdio, i era lògic pensar que el seu nou canal de televisió es digués així, per aprofitar la imatge de marca. Ara ho tindrà més complicat, ja que "la gent que dóna suport a la candidatura de Xavier Trias perquè sigui l'alcalde de Barcelona" ja ha penjat a la xarxa un canal de televisió per internet, amb l'objectiu de fer campanya en favor del candidat de CiU. El canal es diu Imagina TV, i ja està disponible a You Tube. El presentador no és ningú altre més que l'Antoni Vives, director de la Fundació Trias Fargas i vicesecretari de militància i formació de Convergència Democràtica de Catalunya. Llegíem l'altre dia al bloc de Saül Gordillo que Vives ha aprofitat el seu bloc -un dels més actius de la blocosfera convergent- per donar a conèixer el nou canal. Com en Saül Gordillo, també crec que You Tube farà furor, en les properes eleccions municipals. CiU ha volgut deixar de banda els DVD -que són cars de fer i al final de la correguda només ha servit per tancar-se totes les portes dels pactes- i ha optat per un sistema més casolà d'arribar a la gent: vídeos amb escenaris domèstics, amb un discurs planer i amb algú que els parla de tu a tu, sobre els problemes quotidians de la gent. Serà això la política 2.0?

Per saber més:

-Los principios de la política 2.0 (de José A. del Moral, a Alianzo.com)

11 comentaris:

  1. Que fuerte me parece todo!!!

    ResponElimina
  2. Youtube... Imitadors de jackass, frikis de tota mena i polítics.
    Déu els cria i youtube els ajunta!

    ResponElimina
  3. Encara que sigui una casualitat, no es tant dificil, veient la importancia que La Veu de l'Ebre a una enquesta feta per CiU.
    Una enquesta que
    1. la van fer a finals de novembre, principis de desembre
    2. han estat dos mesos per "cuinarla", al seu favor es clar
    3 ja que fons ben informades de CiU, afirmen en petit comite que tan a Tortosa com a Delbre obtenen un pesims resultats.

    ResponElimina
  4. Molt bona aquesta apreciació sobre l'enquesta de l'ebre, ja que no s'enten que en una dinamica guanyadora a tot Catalunya l'1 de novembre, que guanyen a totes les capitals de comarca de Tarragona, i caualitat a l'única capital de Comarca on guanya el PSC es Tortosa, compte sense ser Joan Sabaté candidat al parlament, no és molt estrany que un mes després una enquesta digue tot el contrari?
    Certament, estic segur de que la por a CiU no els cap al cos i ja s'inventen enquestes.

    ResponElimina
  5. " Vale " Lleixa

    ResponElimina
  6. A l'anonim de les 2:50 pm, el felicito per escoltar la Cadena Ser i la seva tertulia dels divendres, però el fet de que Lleixà i jo haguem expresat la mateixa opinió no voli dir que jo ho sigue.
    Ho sento segueix, intenta-ho.

    ResponElimina
  7. les informacions que aquesta enquesta esta totalment maquillada no les cal anar a busca a CIU si es fa un petit analisi de l'enquesta no quadra per enlloc.
    Joan Sabate tornarà a ser alcalde de Tortosa, per moltes enquestes que es facin o millor es manipulen. Les urnes diràn qui te la raó, jo dic que l'enquesta esta manipulada.

    ResponElimina
  8. Per al de les 3:50 ( Lleixa ? ):
    El fet que haguis arribat a la conclusio que " t'he descobert " per la coincidència dels arguments teus i del que ha intervingut per telefon a la tertúlia de la SER, nomes s'explica pel següent:
    - la teva intel·ligència.
    - que ting microfons a casa.
    - que existeixen els fets
    paranormals.
    - cas flagrant de plagi.
    Continu-hu pensant que es extraordinariament improbable que, no nomes haguese-hu expressat la mateixa opinio, si no que coincidiu en les mateixes paraules utilitzades.
    I a mes començo a suspitar que ets el Sociata3972?
    I no es divertit tot aixo?

    ResponElimina
  9. Voleu dir que la Veu de l'Ebre és imparcial? Je je je... Torneu a intentar-ho! Qui paga mana nois!

    ResponElimina
  10. Jo qualificaria l'Ebre com a força imparcial, però decantat cap a les esquerres. Per tant aquesta enquesta de CIU si se l'han creguda es que deu estar ben feta.

    Estos que sempre diuen estar ben informats de fonts secretes de CIU els diria que parlin amb gent que realment està ficada dintre i té informacó i no en rebotats. JA M'ENTENEU ELS IMPLICATS OI?

    ResponElimina
  11. lo de l'Ebre fa pudor de fa molt temps i només els ciu rebotats o els que no ho estan poden dir que es esquerres, ara en l'enquesta ha quedat clar no, es la revista de ciu al territori, potser els nous governs haurien de mirar el tema de l'aixeta i fer-li dos o tres voltes, i els que posen la seva publicitat o les seves mentides son els que tenen que pagar i no tots.
    Jo fa temps que no el compro.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta