1 de febrer del 2007

La blocosfera ebrenca ja supera els 100 blocs

El col·lectiu Blocaires Ebrencs ja ho tenim tot a punt per celebrar L'EBREBLOC, la primera edició de la Trobada de Blocaires Ebrencs, que es farà el dissabte 3 de febrer a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. L'encarregat d'inaugurar la jornada serà l'alcalde de Tortosa, Joan Sabaté, que també té un bloc a Internet. Després del taller per saber com es fa un bloc; una petita exposició sobre la blocosfera ebrenca, a càrrec de Daniel Gil, i una pausa amb esmorzar per a tothom, hi haurà l'acte central de l'EBREBLOC: una taula redona amb blocaires de primera divisió catalana: Javier Leiva, Saül Gordillo i Daniel Closa. La taula redona serà completada per tres blocaires ebrencs, Manel Zaera, Josep Emili Fonollosa i Meritxell Roigé. En acabar el debat i el col·loqui amb el públic, també farem un dinar de germanor al restaurant El Paiolet, al nucli antic de Tortosa. Finalment, els Blocaires Ebrencs també hem organitzat un acte de caràcter més lúdic, un Blocs&Beers, que es farà el mateix dissabte a la tarda, a la cafeteria La Tertúlia de la plaça de l'Ajuntament.
Els blocs són webs personals en què qualsevol ciutadà, amb un ordinador i una connexió a Internet, pot escriure i expressar-se periòdicament, alhora que pot integrar-se en una veritable comunitat en línia, la blocosfera. Al territori també s'ha produït aquest fenomen, amb desenes de blocs que s'han connectat més o menys densament a partir de la mútua lectura, participació i referència dels seus autors. Les temàtiques són diverses i les característiques i interessos dels autors també són molt diferents, però la blocosfera ebrenca està formada actualment per més de 100 blocs, que parlen de qüestions territorials i també d'altres temes nacionals i globals, sempre amb una òptica ebrenca. De fet, si voleu tenir accés a la comunicació sobre la blocosfera ebrenca que ha preparat Daniel Gil, ja podeu descarregar-vos el document si feu un clic en la següent adreça:

http://www.bauenblog.info/blogsebrencs.pdf

1 comentari:

  1. salut!

    he acabat fa un moment de fer les meues classes.


    suposo que encara estareu al bloc&beer, a vore si hi ha una 2a trobada, o almenys un 2n bloc&beer.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta