25 de febrer del 2007

L'alcaldable ampostina Marta Cid (ERC) no tindrà bloc, però sí un web propi

Fonts d'ERC a Amposta ens expliquen que la candidata Marta Cid no tindrà un bloc, com és d'esperar amb la majoria dels caps de llista importants a les eleccions municipals del 27 de maig. Amb tot, l'ampostina sí que tindrà un web propi, en què es podran trobar totes les seues propostes de govern i també alguns escrits i reflexions personals. Els republicans consideren que un bloc és massa costós de mantenir actualitzat, i que no val la pena incorporar-se a la blocosfera si no ha de ser la mateixa Marta Cid la que escrigui les entrades. Aquesta circumstància m'ha fet pensar en la figura dels negres blocaires, aquells caps de gabinet, caps de premsa i gent de partit que s'encarrega del manteniment dels blocs polítics... Com a mínim, Cid i el seu equip tenen l'honestedat suficient per admetre que prefereixen no haver d'escriure-li el bloc. D'altra banda, sembla que l'encarregat de dissenyar el web de Marta Cid serà el nostre company blocaire Jesús Ferré, que també ha redactat el programa electoral d'Esquerra en noves tecnologies. En aquest àmbit es vol facilitar la incorporació de les empreses a les noves tecnologies, acostar el sector del comerç a internet de segona generació, i promoure també l'ús del programari lliure.

6 comentaris:

  1. Com bé dius, almenys té l'honestedat de rebutjar que d'altres escriguin per ella. Hi hauria força polítics que haurien d'agafar exemple, perquè hi ha casos en què és evident que hi ha un o més "negres" darrera.

    ResponElimina
  2. ilusos. que es penseu que ella escriurà. pero si no sap. segur que el ferré ho farà per ella. per cert: ho fa gratis??

    ResponElimina
  3. Una web no admet interacció..O sigui , réplica. El mes cómode es web al canto..!!I si li fa algú millor que millor...

    ResponElimina
  4. Independentment de preferències, a Amposta està Toni Espanya i a Tortosa Ferran Bel o Meritxell Roigé que són exemples de polítics que tenen un bloc i que hi van escrivint. És una opció personal però, que tampoc treu tant de temps. Una entrada en un bloc s'escriu ràpid. El seu contingut cal pensar-lo però, segur que de material per escriure qualsevol polític de primera línia a les nostres terres en té.

    Altra cosa és l'observació que fa mc calan, ben certa. No es pot interactuar amb un lloc web tradicional.

    ResponElimina
  5. tampoc tindrà alcaldia si los blocaires no la votem
    au
    ricoraco
    casameua
    o bloc obert, amb anònims permesos,
    o no hi ha vot
    ja que cobren que aguanten les cabronades!
    la marta te una gueb ole ole
    il sabata nooo ole ole
    i ara ballem tots en rotllana una sardana!
    que es diu
    "polítics a les pedreres!"
    ja hi son tots
    ja hi son tots
    ja hi son tots
    ....
    no, no, pareu que la lletra esta equivocada
    tornem-hi
    encara no n'hi ha cap
    encara no n'hi ha cap
    encara no n'hi ha cap
    ....
    molt bé!!!!
    ....
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    però els enviarem
    ......

    ResponElimina
  6. glups! quin cabreig...! o quin pet...!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta