26 de març del 2007

Bertomeu (PP) fa boicot a Ràdio Ebre (Ser)

A Tortosa, fins ara semblava que només un sostre separava els estudis de Ràdio Ebre (Cadena Ser) i la seu del Partit Popular (PP). A partir d'ara també els separa la campanya iniciada pel PP per boicotejar els mitjans del grup Prisa, entre els quals es troba aquesta emissora privada ebrenca. El president comarcal del partit, Joan Bertomeu, ha estat el primer polític del territori que ha complert la crida al boicot contra la Cadena Ser, i ahir va rebutjar formalment ser entrevistat per les nostres companyes de Ràdio Ebre. Si els periodistes fóssim un col·lectiu com cal, el que hauríem de fer és impulsar un boicot contra el PP, fins que recapacitin i s'aixequi el veto contra els mitjans del grup Prisa. Però al marge de les batalles entre partits polítics i empreses de comunicació, els periodistes tenim l'obligació de vetllar pel dret a la informació que tenen els ciutadans. Per tant, el debat és llarg i complicat. En qualsevol cas, voldria manifestar la meua solidaritat amb els periodistes dels mitjans de Prisa que estan patint aquest boicot, tant informatiu com econòmic. Durant la polèmica pel transvasament, El Punt va ser un dels mitjans que no va rebre ni un cèntim del Consorci del Pla Integral del Delta (Cpide), però els seus directius (del PP i de CiU) mai ens van deixar d'atendre. De la mateixa manera, també alguns ajuntaments de l'Ebre governats per CiU van anular les seues suscripcions i anuncis institucionals, per pressionar-nos i obligar-nos a canviar la nostra línia editorial. Però mai vaig tindre cap problema per parlar amb els seus alcaldes i regidors.
Per saber més, podeu llegir el que ja ha dit el Col·legi de Periodistes, clicant aquí mateix.

13 comentaris:

  1. Vaia tio freak... Que se'n vagi a fer punyetes!

    ResponElimina
  2. El que no entenc és com encara pot haver-hi catanas/es que siguen del PP!!

    ResponElimina
  3. cuan testan maxacan tot lo dia per la radiet dels collons, al final es normal que no vaigues a la radiet. Nomes faltaria que a mes de cornut a pagar el beure.

    ResponElimina
  4. a no sóc del PP: com a partit polític, el PP ha d'acceptar les crítiques. Els mitjans afins al PP, porten molt de temps foten merder amb el tema de l'11-M i ETA, què haguessen dit els populars si el PSOE haguessen fomentat un boicot a EL Mundo o La Razón??
    A més, pk El País no pot dir que el PP recorda al franquisme i el PP sí que pot dir que Zapatero paga encara la victòria de les últimes eleccions.
    No s'entén, com tot el k fa últimament el PP.

    ResponElimina
  5. Editorial del diario La Jornada, del dia 26/03/2007. México DF.

    http://www.jornada.unam.mx/2007/03/26/index.php?section=opinion&article=002a1edi

    ResponElimina
  6. Emigdi, Hi ha que tu aprofites que el Pisuerga passa per Valladolid, jo tambe: I tu? no es vergonyos que escrigues sobre un acte del centenari de Joan Cid i Mulet -al qual participaves- i nombres a totes les autoritats assistents i "t'oblides" del alcalde?

    ResponElimina
  7. de l'alcalde

    ResponElimina
  8. Total, pel que tenia que dir... segur que res que pugui interessar ningú...

    ResponElimina
  9. Efectivament, Emigdi, no se de que vaig, sobre tot si em comparo amb tu...ara be, no vaig de que se de que vaig, que es el pitjor que li pot passar al que va de que sap de que va.
    Però la meua curta intel·ligencia em permet dir-te:

    -No desmenteixes el que jo dic; simplement expliques els motius.
    -No m'importa les idees de la gent el que m'importa es el rigor i coherencia.

    -Si l'alcalde va assistir i no el vas anomenar, despres de fer-hu amb tothom, es una falta de respecte, rigor i de obligada cortesia.

    - Soc el primer en criticar a J. Martín, l'alcalde i qui convingue.

    - Si acceptem que tinc carnet socialista, aixo m'invalida per opinar d'un fet puntualisim que es refereix a l'alcalde i, que mes que alavar-lo a ell, el que critico es la teua actitud.

    -El comentari objecte de la teva replica, ja el vaig fer al teu bloc i va ser esborrat immediatament.

    -Tu tens carnet d'ERC? , segons la teua propia teoria, vol dir aixo que estaries imvalidat per parlar d'aquests.

    Per ultim, no entenc el que dius a l'ultim parentisi.
    Salut, Independencia...emocional i felicitats per l'organitzacio del centenari.

    ResponElimina
  10. Emigdi
    Estic encantat d'haber tingut aquesta relacio blocaire/epistolar amb tu i si mes no espero algun dia poder presumir d'ella. Hu dic per la teua futura fama de reconegut escriptor.
    Dir-te per "matar-ho" que jo tampoc simpatitzo amb el PSOE tortosi i amb el PSC... segons com.
    Salutacions i lamento no poder compartir amb tu el desits
    d'independencia nacional catalana, primer toca la de campredo.
    jbg

    ResponElimina
  11. PP = dictadurax

    ResponElimina
  12. Emigdi no perdis el temps en estos sociates línia PSOE, no hi ha res a fer. Granhermano EE ho te tot controlat, per a que el triumvirat Sabaté-Martin-Granhermano EE puguin fer de les seues.

    L'Alcalde vol sortir a tot arreu, ara bé, sense fotre ni xapa ni ficar un duro. Que ell te respecte pels demés?. Té respecte per Emigdi que treballa desinteressadament per la cultura i la ciutat?

    Primer, que n'aprengui.

    ResponElimina
  13. Cinto, (de Jacinto o de masculi de Cinta?) t'espero dema pel mati al meu despaix. EE

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta