25 de març del 2007

Comando Bel

Els militants i simpatitzant de CiU ens han pintat una imatge tan desastrosa de Tortosa, que ara és una temptació veure la candidatura de Ferran Bel com el comando espacial que ha de salvar no només la ciutat, sinó també el planeta. El que està clar és que s'està preparant una confrontació electoral de proporcions galàctiques...

19 comentaris:

  1. Molt divertit el video. Comando o no. Feina tenen per davant per arreglar la ciutat. Crec que es una bona idea el que estan fent de preguntar al ciutadà que es el que vol arreglar al seu barri.
    A totes les eleccions però sobretot a les municipal s'ha de ser proper. I preguntar a la gent abans de fer el programa electoral desgraciadament es una cosa nova...

    ResponElimina
  2. Lo de preguntar als ciutadants i a les AAVV i pasejarje pels barris es mol antic, si més no ja ho va fer la Moreno la legislatura pasada. ¿on son les idees renovadores ?. El problema no esta en preguntar (el que, per altra part, ja se sap)el quid de la questió està en resoldre els problemes plantejats per la ciutadanía. Aixó no ho fan mai.
    Bel m'ha decepcionat amb l'equip que ha format (incloent la vesan d'estrategia política que inclou la proposta). Yo ja no el votare´.

    ResponElimina
  3. Li fan falta almenys 3 comandos, los mossos d'esquadra, la poli nacional,els bombers...per eixecar Tortosa de la miseria en que la deixat Sabaté.
    La llista està molt bé i jo si que els votaré i faré campanya per ells.
    Tortosa necessita este canvi ja.

    ResponElimina
  4. Perdoneu tots, peró els "polítics" i els partits ens tenen agarrada la mida i, per aixó, es perpetuen en el poder sino de que aquestes llistes (tan d'uns com dels altres) tan decebedores.
    La culpa de tot es nostra. Els "polítics" saben que la ciutadanía sols té dos armes: el vot i la manifestació;del primer saben que si ens abstenim de votar ho faran els seus panxes-contentes i guanyaran uns (i els altres, es mantendran).Si votem, com no hi ha elecció (per a quan llistes obertes ?), haurem de votar a n'ells mateixos (el que guanyen i els que es mantenen, que la vaca dona per a tots).De la manifestació saben que la ciutadanía no l'exerxeig massa. Pregunto: que pasaría si el proper divendres (i seguents fins conseguir quelcom ),dia 30, a les 20'30, la Plaça d'Espanya s'emplenes de ciutadanía que, silensiosa i respectuosament, peró fermament demanes serietat, capacitat, dedicació etc... i, a més, que els partits fessen (encara hi ha temps per rectificar) llistes noves, engrescadores i posibilistes. Voler es poguer. Au, tots a la Plaça ¡¡

    ResponElimina
  5. Les coses no es canvien en manifestacions silencioses. Les coses es canvien treballant des dels partits amb una gran massa de militants que decideixen els millors representants d’un ventall molt nombrós per elegir. 30 anys de democràcia i encara no hem entès que la política es cosa de tots. Tots som polítics. I mentrestant la gent critiqui però es quedi a casa o surti una vegada al any per manifestar-se no avançarem. Es necessita molta gent que treballi pels demés i alhora triarem els millors i els polítics mediocres, vividors.... s'en aniran a casa i la política serà una altra cosa.
    Per tant, la culpa no es del polítics d'ara. La culpa es de la majoria de nosaltres que no es volem implicar a canviar les coses i als nostre polítics. No volem treballar, s’esta millor a casa mirant la tele i criticant a tort i dret. Així ens va.

    ResponElimina
  6. Ferran, Ferran, queremos un hijo tuyo!!!

    ResponElimina
  7. Els partits són una merda i estan plens de gent mediocre. Si intentes que canvien les coses dins d'un partit els fas nosa i et fan la vida impossible per a que te'n vagis. No hi ha altre remei que llistes obertes.

    ResponElimina
  8. Si les coses no es canvien treballant des del's partits.
    Si les "grans masses de militants" elegeixen sempre als mateixos (o semblants) "millors representants".
    Si en 30 anys de democràcia encara no em entes que la política no pot ser de "quatre" partits o militants.
    Si no tots som (ni volem ser) "polítics".
    Si volem criticar per construir i sortir en manifestació com darrer recurs de la ciutadanía i no, tan sols, un cop cada quatre anys exercir el dret en una votació molt condicionada...
    Si molta gent volem treballar pels demes sense res a canvi (sous, prbendes,etc...).
    Aixi, si que la política, els polítics i els partits poden ser un altra cosa.
    Per tant, la ciutadanía, avui per avui, tal com estan les coses, te que implicarse mes per canviar coses i polítics.
    ¡¡ Divendres 30 de març, a les 20'30, passeigem tots per la Plaça d'Espanya: "Per un canvi de les llistes, per un canvi de Tortosa "

    ResponElimina
  9. Sobretot en la llista del PSC de Tortosa, mireu quina colla de mediocres tenen.

    ResponElimina
  10. jejeje
    molt divertit el muntatge Gustau!
    Tant de bo els polítics s'ho prenguessen tot amb una mica més d'humor i menys mala sang

    ResponElimina
  11. ¡¡¡ Divendres, 30 de març, Plaça d'Espanya, 20'30: ¡ Volem llistes noves, volem una Tortosa nova ¡¡¡

    ResponElimina
  12. la llista de Bel és força encoratjadora. Hem de ser més seriosos quan fem els comentaris. Una cosa és estar fart dels polítics i l'altra cremar-ho tot. repetixo, molt bona llista la de Bel.

    ResponElimina
  13. jejejejejeje.

    ResponElimina
  14. Aquest-a que ens convoca a la plaça d'Espanya, dir-li:
    Avans de convocar ningu, identificat.

    ResponElimina
  15. ¡¡¡ Per una Tortosa nova, renova les llistes!!!:
    divendres 30 de març, 20'30, Plaça d'Espanya, passegem tota la ciutadania per obligar.los a canviar

    ResponElimina
  16. Bel alcalde! Tortosa ho necessita!

    ResponElimina
  17. Jo no ho sé si ho necessita...Pero tu creus que ho fará pitjor que aquestos??

    ResponElimina
  18. Per fer-ho tant malament s'hauria d'esforçar massa....

    ResponElimina
  19. JA ens podem preparar: la Tortosa Rància cavalca un altra vegada, els despatxos a la Plaça Alfons XII (de Borbó), les passejades per Cervantes, el solet a la Simpática, el xalet de l'Ampolla, els rovellons al Port, el viatge a l'estranger a les Festes de la Santa Cinta, les foscors de la Catedral ,l'amor al Patronat, les centenàries tradicions...
    Bé, ara s'han modernitzat, i tenen la internet!.
    Xeics! que a la ciutat fa falta esquerra, a les TE fa falta esquerra! ERC, PSC, IC d'alguna manera hem de fer esquerra... i deixar-nos estar d'allò de preguntase què fer: si la guerra i desprès la revolució o la revolució i desprès la guerra...
    Xiquets i xiquetes:
    que mos barallem per ser purs i castos mentres els dretants de tota la vida (desde Teodor Gonzalez, Bau, Tallades, Beguers, CUrtos i altres reconvertits com Lluesma i el propi Fraqnuet) van sucant d'aquí i d'allà...
    Au pos,

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta