25 de març del 2007

Roben tots els radiadors de la UIC

Ahir publicàvem una notícia insòlita, a les pàgines de successos d'El Punt. En els últims dies, uns desconeguts s'han emportat tot el que han pogut de les instal·lacions de l'antic campus ebrenc de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Aprofitant l'abandonament de l'edifici, els lladres van entrar dues vegades i es van dedicar a arrencar tots els radiadors de la calefacció de les antigues oficines de Fabra. Dies després, van tornar a assaltar l'edifici abandonat, i van endur-se diferents aparells de la cafereria, com una caixa registradora, una planxa per fer entrepans i un ampoller. En aquest sentit, cal recordar que al setembre el govern de Tortosa havia decidit posar a la venda les antigues indústries Fabra, que fa gairebé set anys va haver d'adquirir per garantir el manteniment de la UIC a la ciutat. L'operació va representar la contractació d'un crèdit d'1,5 milions d'euros, i ara el complex sembla que no té un futur clar, excepte el de ser un objectiu suculent per als rapinyaires.

6 comentaris:

  1. És la ciutat que ens deixarà el superalcalde Joan Sabaté. Edificis abandonats, carrers amb falta de manteniment, una ciutat bruta i un casc antic, que després de moltes promeses, continua igual: abandonat i plagat de pisos pastera.

    ResponElimina
  2. oco no els tingue algun regidor a casa seua

    ResponElimina
  3. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  4. Qui va ser qui es va embolicar en la Universitat de merda esta Cinto?
    Te'n recordes?
    Los noms de Fabra, Curto i Franquet passaràn a la història per aprofitats i babaus.
    Estos si que van fer lo pelotasso

    ResponElimina
  5. Gustau, Vols dir que els anonims de les 10:17 i 10:25 no ratllen la calumnia. Com a brometa te la seua gracia, però hi ha sabem que passa amb aquestes coses un diu "oco" l'altre potser i el següent ja possaria les mans al foc.

    ResponElimina
  6. Tens raó. Ja ho havia pensat. Acceptant el teu suggeriment, ara he preferit esborrat el segon comentari.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta