22 de març del 2007

Propostes de les associacions de veïns de Tortosa als partits polítics

La Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa ha emès un comunicat amb una sèrie de propostes per millorar la ciutat, perquè els diferents partits les incorporin als seus programes electorals. Les associacions veïnals reclamen un carril bici per a tota la ciutat, i també que els partits es defineixin sobre l'ús del pont del ferrocarril. D'altra banda, demanen un lloc «més adient i digne» per a la mesquita, l'execució «immediata de les obres del pla integral del nucli antic, un pla de via pública, més contenidors de brossa, i la posada en funcionament de la patrulla verda. D'altra banda, la federació proposa l'execució de la pista d'atletisme de Jesús, a més de l'aprovació d'una ordenança de civisme i la millora integral del barri de la Casota, a Ferreries. Altres propostes realitzades per la federació són el cobriment del barranc de Remolins, la revisió de l'enllumenat públic, un major control de les cases desocupades i la creació d'un centre cívic a l'antic mercat de Ferreries.

El Punt (22-Març-2007)

1 comentari:

  1. Totes les peticions em pareixen adients peró per a quant demanar la participació efectiva en el poder municipal potenciant l'actual participació en els Patronats i donar entrada a les AAVV en els Plens i Comisions amb veu i sense vot. La legitimitat de les AAVV es similar a la dels Partits Polítics i son arrels directes amb la ciutadanía, per aixó hi ha que incorporar.les al exercici de la gestió municipal i , en definitiva (es el que realment importa), al exercici del poder municipal. Elles, si que coneixen i es pateixen els barris respectius.Podrien assessorar...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta