12 d’abril del 2007

Bona acceptació de les noves places d'aparcament, tot i alguna crítica

Els veïns i comerciants feia temps que demanaven la creació de més places d'aparcament al barri de Ferreries, al Temple, a Remolins i a la zona centre. De fet, aquests sectors són els «punts negres» de Tortosa pel que fa a cotxes mal estacionats i damunt de les voreres. També ho era el pàrquing de l'hospital, però l'Ajuntament ja va aplicar-hi una regulació més restrictiva, aprofitant les obres d'obertura del vial de Santa Clara. A principi d'any, l'àrea de Governació i Trànsit va aplicar una reordenació que afectava una dotzena de carrers, per aconseguir una circulació més fluida i la creació de més de 400 places d'aparcament lliure a Ferreries, el Temple i Remolins. A Ferreries, les vies beneficiades han estat el carrer Alcanyís, la plaça de l'Estadi i els carrers Pizarro, Elcano, Arnes i Migdia. Al barri del Temple, els carrers beneficiats amb més places han estat el Rierol de Caputxins, Rosa Maria Molas i Vergès Paulí. Mentrestant, a Remolins s'han creat noves places d'aparcament a l'avinguda Felip Pedrell, al carrer Pintor Casanova i a l'avinguda de Remolins. De fet, els nous espais de pàrquing de Remolins eren molt demandats pels veïns del nou eixample del barri, i també donaran un servei important al nou pavelló i al seu recinte firal, que s'inauguraran la propera edició de l'Expoebre. Amb tot, els aparcaments de l'avinguda Felip Pedrell i de l'avinguda de Remolins no han acabat de satisfer alguns conductors, ja que aquestes dues vies han quedat més estretes per la creació dels pàrquings en bateria. La situació ha arribat fins i tot al ple de l'Ajuntament, ja que el grup de CiU va denunciar que els camions i els tractors, molt freqüents per les empreses i les explotacions agrícoles del nucli de Bítem, tenen problemes per travessar l'avinguda Felip Pedrell i l'avinguda de Remolins.

El Punt (12-Abril-2007)

3 comentaris:

  1. De bona acceptació depèn.
    De que depèn?
    De si vius a Remolins o no.
    Això si, los veins dels nous immobles que s'han construit, i que han destroçat l'urbanisme precari de Remolins, estaran contents de tenir parking, quasi privat, pagant lo poble, a peu de casa.
    Pregunteu als Bitemeros quan triguen en travessar Remolins.
    Proveu de passar per l'Avinguda de Remolins a les 9 del mati!
    Estéticament, funcionalment, urbanisticament, circulatòriament, estos aparcaments son una me!

    ResponElimina
  2. Qué sencill i barat es canviar de color les ratlles...No us ilusionesseu massa , perque aixó passará!

    ResponElimina
  3. jojojojo..gustau ets lo que no hi ha

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta