12 d’abril del 2007

Pàrquings subterranis al carrer Montcada i Ferreries

L'Ajuntament de Tortosa arrossega des de fa més de vuit anys la necessitat de construir més aparcaments subterranis a la ciutat. L'any 2000, el consistori va estudiar la construcció de tres grans pàrquings subterranis. El primer, al voltant de l'antic cinema Fèmina, perquè donés servei a la zona comercial del carrer Sant Blai, a l'Eixample i també a l'hospital. El segon aparcament, al llarg de l'avinguda Felip Pedrell, havia de solucionar la falta de places al centre comercial i a prop del mercat municipal. Finalment, el tercer pàrquing estava previst al subsòl de la plaça de l'Estadi, al barri de Ferreries. Ara mateix, el de Ferreries és l'únic dels tres projectes que té el futur garantit, però vinculat a la reforma de les instal·lacions esportives de l'estadi municipal. A més, l'Ajuntament aprofitarà la construcció del nou edifici de les delegacions de la Generalitat per fer un aparcament subterrani al carrer Montcada, amb més de dues-centes places. D'altra banda, el consistori ha programat la construcció d'un gran aparcament a la zona urbana que es crearà al centre de Tortosa, gràcies a l'alliberament dels actuals terrenys de Renfe. El projecte substituirà el pàrquing frustrat de l'antic mercat del peix, inviable per la seua afectació sobre les restes arqueològiques i diferents serveis.

El Punt (12-Abril-2007)

3 comentaris:

  1. el lloc on volen fer el pàrquing és el solar que estaven excavant i on van trobar tantes restes arqueològiques????

    ResponElimina
  2. Si. De fet de les restes ne queda ben poca cosa

    ResponElimina
  3. Soc una mica xafarder, i voldria saber quin régim d'explotació es preveu al parking del carrer Montcada..Quantes places es preveuen reservar per l'Administració i quantes seran de lliure explotació..Es que igual els números no surten...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta