12 d’abril del 2007

Dipòsit municipal a l'antiga Dacsa

El nou dipòsit de vehicles de Tortosa es troba a les instal·lacions de l'antiga cooperativa Dacsa, que la societat municipal de gestió urbanística (Gumtsa) va comprar a finals del 2005 després de contractar un crèdit de 400.000 euros. L'objectiu de la compra era traslladar-hi el dipòsit municipal de vehicles i el nou magatzem de la brigada, i de retruc fer que l'Ajuntament s'estalviés els dos lloguers diferents que pagava fins aquell moment, per l'antiga estació d'autobusos de l'empresa Hife, i per uns terrenys entre Tortosa i Roquetes. Amb tot, la regidora de Governació, Consol Cordero, va detallar que al nou dipòsit del polígon industrial Baix Ebre només arriben els vehicles que la grua s'emporta perquè estan intervinguts judicialment, o bé els cotxes que estan més de 48 hores en dipòsit. D'aquesta manera, l'Ajuntament està ara renegociant amb l'empresa Hife la renovació del lloguer de l'antiga estació d'autobusos del carrer Despuig. En aquest sentit, també cal tenir en compte que la nova caserna de la policia local, que es construirà a l'antiga cooperativa Sant Jaume de Remolins, també tindrà un petit dipòsit de vehicles, per evitar que els conductors sancionats hagin de desplaçar-se fins al polígon Baix Ebre durant les primeres 48 hores posteriors a la retirada del vehicle.
D'altra banda, la regidora de Governació va remarcar que no tots els cotxes que la grua municipal retira de la via pública són vehicles que han estat estacionats incorrectament. Així, Cordero va explicar que aproximadament el 5% dels 1.356 vehicles que l'any passat van arribar al dipòsit municipal són cotxes que van ser objecte d'algun accident de trànsit.

El Punt (12-Abril-2007)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta