12 d’abril del 2007

Instal·laran més pilons

Al marge de l'augment de la pressió sancionadora contra els infractors que estacionen damunt de la vorera o en altres llocs prohibits, l'àrea de Governació i Trànsit ha instal·lat els últims mesos un total de 150 pilons, i encara en té uns 400 més per col·locar. En una primera fase, els pilons van instal·lar-se als carrers de l'Eixample, per evitar que els vehicles estacionessin damunt de les voreres i perjudiquessin el pas i la seguretat dels vianants. Així, els pilons van col·locar-se en punts negres com el carrer Joan d'Aldana, Berenguer IV, Màrtirs de 1640, Sant Ildefons i Teodor Gonzàlez. Els pilons escollits tenen 75 centímetres d'altura i un pes de 17 quilograms, i han estat fabricats amb polietilè d'alta intensitat, fet amb base de material reciclat procedent dels residus sòlids urbans, però de gran resistència i rigidesa. Més endavant, la instal·lació dels pilons es va estendre a altres barris de la ciutat. En aquest sentit, és força significativa la col·locació de pilons a les voreres de l'avinguda de l'Estadi, a Ferreries, on era freqüent que la gent deixés el cotxe, sobretot els dies de partit del CD Tortosa.

El Punt (12-Abril-2007)

2 comentaris:

  1. polietlité d'alta densitat.

    Noticies plagades d'errors.

    Firma:

    Benito ( el de la fundició dùctil)

    ResponElimina
  2. Els PILONS .......mes aparcaments gratuits i no fer pagar una cosa que ja esta pagada, o no es veritat que la empresa de Parquimetres paga al Ajuntament uns diners per tindre una ocupacio de via publica, aixo es els estacionaments o parquimetros, antiguament estacionament en control de horari ó zona blava.

    Si estan pagats, fer explotacio dels mateixos a la via publica la cual te que esta regulada pel Ajuntament i per ser vigilada pels Agents de la Policia Local els quals tenen copetencia directa ja que son agents de l'autoritat.

    Me vol explicar este impost indirecte revolucionari dels Parquimetres

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta