26 d’abril del 2007

Els socialistes de Móra la Nova també es fan la foto de campanya al pavelló

Fa uns dies, us comentava que el PSC de Tortosa havia decidit fer-se la foto de campanya davant del nou pavelló firal de Remolins, sens dubte l'obra més important d'aquest mandat a la capital del Baix Ebre. De fet, ha estat la realització magna de Joan Sabaté. A Móra la Nova, on també tenen una llarga tradició firal, també han inaugurat enguany el seu nou pavelló. La diferència és que a la població riberenca no governen els socialistes, sinó el convergent Joan Manel Sabanza. Tot i així, la candidatura del PSC-Imnova, que encapçala l'independent Fernando Cantos, també ha triat el pavelló per fer-se la foto de campanya. Personalment, no hi veig cap problema, perquè la gent del PSC-Imnova també poden sentir-se orgullosos d'un gran equipament, que s'ha fet amb els diners de tots els moranovencs. Però a Tortosa som diferents. Què haguéssim dit si Ferran Bel i la candidatura de CiU haguessin anat a fer-se la foto electoral al pavelló de Remolins? Com a mínim, ens hauria semblat estrany, fora de lloc...

8 comentaris:

  1. Com diría Don Camilo José Cela: "No es lo mismo joder que estar jodido..."

    ResponElimina
  2. Doncs em sembla molt béel que han fet els socialistes-imnova.l'alcalde de CIU s'apropia de les obres pagades amb los quartos de tot com si ho fés ell.Només cal pegar una mirada a Telemasos(un televisió partidista,ebzyus manipulada i gens plural unicament al servei de Sabanza) per a veure la pantalla plena d'imatges d'ell i es que potser al final el poble de Móra la Nova també sera obra de la seva acció de govern.

    ResponElimina
  3. Lo poble és de tots i tots fem lo poble.noooooooo?????

    ResponElimina
  4. Ànim Fernando!!! Pots ser un bon Alcalde...

    ResponElimina
  5. Sabanza s'ha fet l'amo de Móra la Nova ,el seu patrioterisme barato basat en l'enfrontament amb els pobles veïns ha perjudicat moltíssim al sector comercial de la vila.

    ResponElimina
  6. Els equipaments de Móra la Nova els hem pagat tots els vilatans.La llista d' IMNOVA-PSC té tot lo dret de fer-se la foto de campanya davant del pavelló firal del nostre poble, que a fí de comptes no és patrimoni del grup que governa lo nostre municipi( CIU ) sino que es patrimoni de tots!

    ResponElimina
  7. RESPOSTA AL BOTIGUER: SI CREUS QUE ALGÚ DE POBLES VEÏNS TE FA BOICOT, FES LO MATEIX, COMPRA A CASA QUE TENIM DE TOT I SOVINT NO HO APRECIEM..AMOR AMB AMOR SE PAGA.

    ResponElimina
  8. Fernado Cantos és un molt bon cap de llista. Estic convençut que quan entri a l'ajuntament,Móra la Nova guanyarà en valors democràtics dels que estem mancats amb la política de l'actual equip de govern CIU

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta