17 d’abril del 2007

La nova plaça dels Dolors també està a les fosques

L'associació de veïns del Centre-Nucli Històric ha fet arribar a l'Ajuntament tortosí el seu malestar pel retard en la instal·lació de l'enllumenat de la nova plaça dels Dolors, que correspondria al consistori. El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, va donar per acabades les obres de la plaça el 21 de març passat, i és per això que els veïns també s'han posat en contacte amb la Generalitat, que va fer les obres dintre de la urbanització de l'entorn del Palau Abària.

El Punt (17-Abril-2007)

6 comentaris:

  1. A les fosques, com la política de Sabaté i Martín. L'urbanisme de la nostra ciutat és un caos, està mancat de coordinació i de la necessària diligència per fer-lo eficàs i eficient.

    Tortosa realitza obres sense programació, vulnerant els principis administratius de l'adjudicació de l'obra pública (publicitat i lliure concurrència). S'abusa de la contractació per urgència i directa.

    Tot això comporta l'encariment de les obres, les quals estan en mans d'una sola empresa constructora.

    Ja està bé d'abusos i sectarisme!. Volem la feina ben feta i en condicions, Tortosa s'ho mereix!

    ResponElimina
  2. pos xeic a tortosa tot lo que se fa sen va a la merda. la culpa es dels socialistes que no foten ni xapa

    ResponElimina
  3. Es per a no veure el cotxe oficial del senyoret damunt la plaça aparcat, no sigue que l'intoxiquen els ciutadans.

    ResponElimina
  4. La Plaça dels Dolors a fosques i venen-mos la moto d'unes escales mecániques...Pero que s'han begut l'enteniment. Realment ens prenen per idiotes ehhhhhhh...!!

    ResponElimina
  5. Si més de trenta anys d'hospital i els tios autistes sense fer les escales. I ara la mateixa persona que anuncia que faràn un hospital nou, "al otro lado del río", va i fa les escales on no hi haurà hospital. Si es que són unes fieres de la política, tú.

    ResponElimina
  6. NO FIERES NO SÑON PERÒ I N U T I L S !!!!!! SI

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta