17 d’abril del 2007

Reprenen la instal·lació elèctrica del pavelló de Tortosa per muntar Expoebre

El jutge havia ordenat la paralització de la instal·lació per una denúncia dels regants a Fecsa

Fira de Tortosa té previst començar avui el muntatge de la fira multisectorial Expoebre, que enguany es farà per primer cop al nou recinte de Remolins. Les portes de la fira obriran el 27 d'abril, tot i que la inauguració oficial del nou pavelló no serà fins l'endemà, coincidint amb la visita del president de la Generalitat, José Montilla. Amb tot, a última hora s'ha produït un problema amb la instal·lació elèctrica del pavelló, ja que un jutge ha aturat cautelarment les obres arran d'una denúncia dels regants de l'Esquerra, perquè Fecsa no havia demanat permís per passar un cable pel pont del canal. La suspensió podria aixecar-se avui mateix.

El titular del jutjat d'instrucció número 2 de Tortosa podria aixecar avui la suspensió cautelar que hi havia sobre els treballs per instal·lar el sistema elèctric al nou pavelló de Remolins. El jutge va ordenar que es paralitzessin dijous passat, a partir d'una denúncia de la comunitat de regants, ja que Fecsa havia fet passar un cable elèctric a través del pont que travessa el desguàs del canal de l'Esquerra. Segons va explicar l'alcalde de Tortosa, l'aixecament de la suspensió podria arribar avui, amb el pagament d'una fiança de 180 euros. De fet, Joan Sabaté va remarcar que l'establiment d'una fiança tan baixa evidencia «la poca magnitud» del problema, i va fer una crida a la tranquil·litat assegurant que el pavelló estarà a punt per a Expoebre. El pavelló ha representat una inversió d'uns 8,2 milions d'euros, i fa poques setmanes l'Ajuntament va cedir els terrenys perquè Fecsa construís el centre transformador i garantir la il·luminació exterior del recinte.

El Punt (17-Abril-2007)

4 comentaris:

  1. Una mostra més de la forma d'actuar d'aquest Ajuntament la tenim en saltar-se a la torera la legalitat vigent en quan a l'obtenció dels corresponents permisos a l'hora d'executar qualsevol obra..(siguin particulars u oficials) Tenim alguns exemples que evidencíen la reiterada actuació en aquest sentit..Ara se m'acudeix l'obra parada cautelarment del Geriatric al Raval de la LLet, per no demanar precisament els permisos adients a la Agència Catalana de l'Aigua..Enfí...Una forma bastant barruera d'actuar..No es d'extranyar que despres pasin episodis gens agradables per ningú...

    ResponElimina
  2. Pero al menos Jose Martin fan coses, que altres regidors de urbanisme que hem tingut no feen res.
    Oh no has vist l'encausament del barranc de Capuchins, l'asfalt de l'avnguda generalitat, el pavello firal, la rotonda de la simpatica, l'acces a Santa clara....

    Muy bien Jose!!!!

    ResponElimina
  3. Aquí, el que em presedeix, si tu, el pelota de turno, si tu, el de dalt de mi. Que pot ser t'ha caigut també alguna comisió?, o, es que t'ha anat tan be llepà els culs que per això tan ficat a les llistes?, tant ignorant ets???=???

    ResponElimina
  4. Una mica penós que hi hagi gent com l'anonim de les 8:51 PM que pensen que l'asfaltatge de la Avinguda de la Generalitat o la canalització del Barranc de Caputxins son obres de l'Ajuntament de Tortosa..Segur que no deu èsser l'unic.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta