24 de maig del 2007

La URV presenta el vídeo i el logotip del nou campus de les Terres de l'Ebre

El director del campus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) a les Terres de l'Ebre, Azael Fabregat, va presentar ahir a Tortosa el vídeo promocional i la imatge gràfica que identificarà el campus de Remolins. Fabregat va explicar que el vídeo formarà part d'una campanya publicitària per donar a conèixer el nou campus a tots els sectors de la població. «Hem d'anar creant universitat de mica en mica», va indicar Fabregat, que va destacar que els elements que integren el logotip contribuiran a difondre els valors del nou campus de la URV. «Al logo hi surten representats el riu, la terra, el pont, la URV i la planta de l'edifici del campus», va assenyalar Fabregat, que va comparèixer acompanyat pel dissenyador Ignasi Barrera, de l'empresa tortosina Saeta Comunicació. En aquest sentit, Barrera va detallar que van dissenyar una imatge minimalista, ja que el campus també conservarà el conegut logotip que va crear Tàpies.

D'altra banda, Fabregat va confirmar que el finançament per construir el campus de Remolins està garantit, i que l'assumpte està «ben encarrilat». Així, el director del campus va anunciar que en les pròximes setmanes hi haurà una reunió entre els arquitectes que redacten el projecte executiu i els responsables de l'empresa pública GISA, que finalment podria ser l'encarregada de fer les obres de l'edifici per encàrrec de l'Institut Català de Finances.


El Punt (24-Maig-2007)

1 comentari:

  1. El logo i el videooooo?? Aixó es molt baratet no?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta