17 de juliol del 2007

Bel ajorna els contactes amb l'oposició de Tortosa per assolir el pacte de ciutat

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha decidit que cal deixar passar alguns mesos abans d'iniciar els contactes amb els grups de l'oposició, amb l'objectiu d'impulsar el pacte de ciutat en immigració, infraestructures i serveis. «Segurament ho farem al setembre o a l'octubre; hem de deixar passar un període d'adaptació per a tots», va afirmar Bel amb motiu d'una entrevista publicada per l'Agència Catalana de Notícies. «Hem de prendre possessió del govern i conèixer com estan les coses», va afegir-hi abans d'assenyalar que el PSC també sembla necessitar un temps de «descompressió» per adaptar-se a la nova situació. Segons l'alcalde, «cal deixar passar alguns mesos per poder afrontar un pacte amb garanties», cosa que serà possible després de les festes de la Cinta, «en un to i un ambient molt més relaxats». Bel també va remarcar que un dels temes que necessitaran el consens de tots els grups municipals són les noves polítiques d'atenció als immigrats. En la campanya, el candidat de CiU va dir que poques ciutats tenen un 25% de població nouvinguda, i que Tortosa no té ni les infraestructures ni els serveis necessaris per poder acollir «dignament» els immigrats. Bel va alertar que hi ha pisos sobreocupats i sense els serveis bàsics, en què els nouvinguts són víctimes de lloguers abusius. L'alcalde també va lamentar la falta de consens polític en nous serveis i infraestructures.

El Punt (17-Juliol-2007)

3 comentaris:

  1. I si no coneixia Bel com estaven les coses del govern a que venia tanta critica? Pot ser era qüestió d'assolir el poder com fos?

    ResponElimina
  2. Que Bel no te ni idea de com funciona l'Ajuntament, ho diu clarament els sis anys que a estat a l'oposició. Mai a l'Ajuntament de Tortosa hi havia hagut un actor als plens com ell durant tots aquest anys, però propostes cap ni una.
    Veure com ha plantejat la campanya per tal d'accedir al poder deixa molt clar que no sap com funciona l'Ajuntament, exemple, "en un any estarà fet el parquing amb acces directe al mercat", això no s'ho creu ni ell, si en quatre anys el pot fer, ja podem estar contents.
    Però amb declaracions com aquestes l'únic que fa es reafirmar el que tots ja sabiem, que en els quatre anys que ha estat President del Consell Comarcal del Baix Ebre, "entitat absolutament inocua i sense cap mena de contingut", de gestió res de res, única i simplement ha utilitzat el carrec per a fer la campanya a les municipals tortosines, utilitzant el Consell Comarcal com a eina propagandistica.

    I temps al temps, que castells mes alts han caigut.

    ResponElimina
  3. Veig que els contactes ja han començat.

    Només cal comprovar el nomenament dels representants "nous" de l'Ajuntament de Tortosa a la Mancomunitat amb Roquetes.

    Quina barra ......

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta