3 de juliol del 2007

El ple aprovarà demà el nou cartipàs i el nou gerent de l'Ajuntament tortosí

El ple de l'Ajuntament de Tortosa té previst aprovar demà al matí, en una sessió extraordinària, la periodicitat de règim de sessions, el nou cartipàs municipal, i la proposta de creació de la junta de coordinació de l'acció de govern als barris. A més, l'alcalde també sotmetrà a votació els nomenaments dels representants de la corporació als òrgans col·legiats, així com dels tinents d'alcalde i membres de la comissió de govern; la delegació de presidència a les comissions informatives i als patronats municipals, i també les delegacions específiques als regidors del govern municipal. D'altra banda, també es ratificarà el nomenament de Josep Audí, Esther Vidal, Joan Sanahuja i Josep Cugat com a representants de l'alcalde a les pedanies de Vinallop, els Reguers, Campredó i Bítem. Finalment, el ple també haurà d'aprovar el règim de dedicació i indemnitzacions per assistències dels nous regidors, així com el nomenament del nou gerent de l'Ajuntament, Cèsar Saura.

El Punt (3-Juliol-2007)

27 comentaris:

  1. Pobres tortosins, no sabéu lo que vos espera....

    ResponElimina
  2. per ser millor ke lo ke avia, no cal gaire!

    ResponElimina
  3. Lo que mos espera als tortosins són temps molt millors que els que hem viscut estos ultims anys en Sabaté i los socialistes.

    ResponElimina
  4. L'equip és molt millor i està molt més preparat que el de Joan Sabaté. Crec que en quatre anys el canvi es notarà molt.

    ResponElimina
  5. Quant de "hoolligan" suelto!!!!

    ResponElimina
  6. ets de Sabaté noi ?

    ResponElimina
  7. hooligans, no ho se, pero ganes d'apretar a correr.....
    Crios pero crios, crios.

    ResponElimina
  8. José Luis Pérez Díez, al que algunos llaman Carod Rovira.

    El seu pare fou el número de la guàrdia civil JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA i la seva mare la senyora ELVIRA DIEZ ROVIRA.
    Son naturals de la provincia de Saragossa, pero les seves arrels familiars s´estenen per totes les contrades d´Espanya doncs la saga militar dels PEREZ ALMECIJA es remonta a vàries generacions.
    El lloc de neixament dels fills JOSÉ LUIS PEREZ DÍEZ (avui conegut com a JOSEP-LLUIS CAROD-ROVIRA) i de JUAN DE DIOS PEREZ DIEZ (avui conegut com APEL.LES CAROD-ROVIRA) es desconeix, així com dels seus germans, pero es molt probable que neixessin aen alguna casa cuartel de la provincia de Terol.
    El que es cert es que de molt petit els PEREZ DIEZ s´instalen a Cambrils, doncs el pare es destinat com a guàrdia civil a fer tasques de vigilància al prot de Tarragona. Els fills estudien i creixen en ambients espanyolistes (les casernes), pero de cop entren en contacte amb sectors independentistes gràcies a que JOSE LUIS entrar en el seminari de Tarragona per tal de fer-se capellà.
    JOSE-LUIS abandonà la sotana, començar a estudiar filologia catalana, festejà amb una neta de Rovira i Virgili (el que va dir que HI HA UNA RAÇA CATALANA) i s´afilià al PSAN (Partit Socialista d´Alliberament Nacional, al BEAN i desprès a Nacionalistes d´Esquerra). Es aleshores que es decideix a canviar de cognoms.
    El ROVIRA en honor del abi de la seva promesa i el CAROD per honorar l´unica part de sang catalana que corrien per part del cantó de la seva mare.
    El seu pare es retirà i es dedicà a pescar a Tarragona, el Juan de Dios va seguir el mestratge del seu germà i borrar el seu nom de pila pel de APEL.LES (en honor al poeta i escriptor APEL.LES MESTRE) i fins aqui la part que s´està coneguent d´aquests individus.
    Hi han més coses sobre la familia, pero un altre dia.

    RECORDEN:

    JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA + ELVIRA DIEZ ROVIRA es igual a

    José Luis Pérez Diéz Almecija Rovira.

    Cuando una región necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de sus padres es que va peor.

    ResponElimina
  9. Tio estàs com una puta cdabra!

    ResponElimina
  10. Parleu del Cartipàs , i no de la Guardia Civil!

    ResponElimina
  11. A part de estar com una cabra, es veritat el que diu?.
    Convido i demano a Gustau a que , com a periodista, ens pugue fer cinc centims

    ResponElimina
  12. si feu SALSA ROSA apago i m´en vaig.

    un client de LA MARFANTA

    ResponElimina
  13. la WEB es de politica satirica, aixo no es TELECINCO, la salsa rosa per los de MADRID!

    No os desmadreu,

    i Carod no m´agrada jens , soc siux, pero no es pot perde el respecte.

    Si feu SALSA ROSA apago i m´en vaig per sempre.

    ResponElimina
  14. Dolce Vitta

    ResponElimina
  15. Felicitats a Bel pel cartipàs. Ja li vaig dir que tenia un bon equip, ara l'ha estructurat molt bé.
    Felicitats doblades Bel.

    ResponElimina
  16. A aquests reprimits de la cosa rosa els hi vull dir:
    - En nom de la llibertat, de la politica i del sectarisme, en aquest blog massa sovint hi han expressions dignes del millor programa de telescombreries que pugue existir a la tele.
    -No se si sera rosa, carbaça o morat, pero a mi m'interesa molt les actuacions del dirigents politics; no estem parlant si esta casat, divorciat, si viu en parella o es homosexual, que aixo si que seria molt diferent.
    -Que es una vergonya que el seu pare fos guardia civil?
    -Es vergonyos que estudies per a capella?
    -Es vergonyos que fos del PSAN?
    -O el que es vergonyos es que renegues dels seus connoms?

    ResponElimina
  17. Es rumoreixa que Bel cobrara uns 66.000 euros a l'any per una dedicació del 75 % a l'alcaldía. I que s'han inventat una Junta de no sé qué, crec que relacionada amb els Regidors de Barri, per tal que els regidors de l'equip de govern cobrin 400 euros més cada mes d'indemnització per assitència. Visca l'estalvi!!!!

    ResponElimina
  18. I què?, mentre treballe i la ciutat funcione. Abans cobraven disbarats i no fotin ni xapa.

    ResponElimina
  19. Que en algun moment Bel ha dit que no cobraria? Un alcalde que es dedica a la ciutat ha de cobrar i bé, té molta responsabilitat. Ell va dir que es dedicaria a Tortosa, per això no ha marxat de president de la diputació ni de diputat al parlament.
    Que voleu que ho gaigue gratis o que?

    ResponElimina
  20. gratis no treballa, i en dedicació exclusiva no pot estar, perque deixaria de cobrar de tots els xollos que te muntants i que apartir d'ara es muntara més.

    ResponElimina
  21. cobraven disbarats. Qui? Quan?

    ResponElimina
  22. Manelllllllllllllllllllllllllll, quan troves alguna cosa malament, ja ens ho faras saber.

    ResponElimina
  23. Jo no critico que cobre. Pero si l'hipocresia i la demagogia que consiteix en criticar una cosa quan s'està a l'oposició i fer justament allò que abans es criticava quan s'arriva al govern. Això es el quee stà fent Bel. I si no os ho creieu, repaseu les actes dels plens de l'inici del darrer mandat. Son molt interessants.

    Per cert, anònim de les 8,48 PM, de Diputat al Parlament encara no s'en ha pogut anar per que, que jo sàpiga, no han hagut eleccions autonòmiques des que ha estat el·legit alcalde. Ja veurem quan arrive el cas que fa el Sr. Bel.

    ResponElimina
  24. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. La "titulitis" de l'equip de govern, me la paso jo per l'arc de triomf.

    ResponElimina
  26. Per cert, no es criticable el fet de posar-se un sou, és més penso que és licit.

    Però, aquest no es el que pregonaba que ell no crobraria mai.

    I a sobre si feu números al 100 %s'ha posat un sou de 90.000 euros, o "quinze milions de pessetes", ja que els 66.000 euros son del 75%.

    ResponElimina
  27. La despesa a l'ajuntament del Sr. Bel 5 vegades la del Sr. Sabate.
    Sou + SS = 90.000 Euros anuals.
    Fem-ho Bel....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta