6 de juliol del 2007

La Festa del Renaixement fa cursos gratuïts de danses del segle XVI

La Festa del Renaixement organitzarà uns tallers de dansa que es faran els dies 20 i 21 de juliol, de les sis a dos quarts de set del vespre, al pati del centre cultural L'Escorxador. Els tallers seran gratuïts i formen part del programa Festcat, i a més estaran oberts a gent de qualsevol edat, sense que siga necessari fer cap inscripció prèvia. Els participants al taller seran convidats a exhibir els balls a la nit, durant les mostres de dansa de la festa. El taller de danses serà impartit per Pas a Pas.

El Punt (6-Juliol-2007)

4 comentaris:

  1. José Luis Pérez Díez, al que algunos llaman Carod Rovira.

    El seu pare fou el número de la guàrdia civil JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA i la seva mare la senyora ELVIRA DIEZ ROVIRA.
    Son naturals de la provincia de Saragossa, pero les seves arrels familiars s´estenen per totes les contrades d´Espanya doncs la saga militar dels PEREZ ALMECIJA es remonta a vàries generacions.
    El lloc de neixament dels fills JOSÉ LUIS PEREZ DÍEZ (avui conegut com a JOSEP-LLUIS CAROD-ROVIRA) i de JUAN DE DIOS PEREZ DIEZ (avui conegut com APEL.LES CAROD-ROVIRA) es desconeix, així com dels seus germans, pero es molt probable que neixessin aen alguna casa cuartel de la provincia de Terol.
    El que es cert es que de molt petit els PEREZ DIEZ s´instalen a Cambrils, doncs el pare es destinat com a guàrdia civil a fer tasques de vigilància al prot de Tarragona. Els fills estudien i creixen en ambients espanyolistes (les casernes), pero de cop entren en contacte amb sectors independentistes gràcies a que JOSE LUIS entrar en el seminari de Tarragona per tal de fer-se capellà.
    JOSE-LUIS abandonà la sotana, començar a estudiar filologia catalana, festejà amb una neta de Rovira i Virgili (el que va dir que HI HA UNA RAÇA CATALANA) i s´afilià al PSAN (Partit Socialista d´Alliberament Nacional, al BEAN i desprès a Nacionalistes d´Esquerra). Es aleshores que es decideix a canviar de cognoms.
    El ROVIRA en honor del abi de la seva promesa i el CAROD per honorar l´unica part de sang catalana que corrien per part del cantó de la seva mare.
    El seu pare es retirà i es dedicà a pescar a Tarragona, el Juan de Dios va seguir el mestratge del seu germà i borrar el seu nom de pila pel de APEL.LES (en honor al poeta i escriptor APEL.LES MESTRE) i fins aqui la part que s´està coneguent d´aquests individus.
    Hi han més coses sobre la familia, pero un altre dia.

    RECORDEN:

    JOSÉ LUIS PEREZ ALMECIJA + ELVIRA DIEZ ROVIRA es igual a

    José Luis Pérez Diéz Almecija Rovira.

    Cuando una región necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de sus padres es que va peor.

    ResponElimina
  2. Anomim cobart:
    Tu saps realment qui es ton pare!! o si tens alguna mena d'avant pasat en esclavatge femeni a la familia?

    ResponElimina
  3. Cuando una región como cataluña necesita héroes es que algo va mal. cuando además uno se avergüenza de ser español es que va peor.

    ResponElimina
  4. Estoy de acuerdo con el anterior además si yo digo lo que yo digo soy facha, si tu dices lo que tu dices eres democrata... ¡ vamos, anda ya !

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta