19 de juliol del 2007

Restriccions en el trànsit i bus gratuït per a les persones vestides d'època

Per animar la gent a vestir-se d'època, però també per fomentar l'ús del transport públic, l'organització de la Festa del Renaixement ha previst que les línies d'autobús urbà siguin gratuïtes per a totes les persones que vagin degudament vestides.
De fet, durant els dies de la festa, l'Ajuntament permetrà que el bus urbà circuli per una part del recinte de la Tortosa del Segle XVI, que serà la zona de la ciutat que quedarà delimitada amb tanques. En aquesta zona, com ja és habitual, es faran la major part dels actes de la Festa del Renaixement, i l'estacionament i la circulació de vehicles de motor quedaran prohibits, ja que és incompatible amb el desenvolupament de la festa.
A més, la policia local tallarà el trànsit a la cruïlla de l'avinguda Generalitat amb el carrer Rosselló, i l'accés al pont de l'Estat des de Ferreries, a partir de les sis de la tarda de demà. La mesura s'allargarà fins a les dues de la matinada, i es repetirà dissabte i diumenge a partir de les deu del matí, també fins a la matinada. D'altra banda, es poden produir altres talls eventuals i s'habilitaran zones d'aparcament, que també estaran senyalitzades. L'organització demana a tots els veïns que es moguin a peu o en transport públic, i que no utilitzin els seus vehicles per desplaçar-se al centre i al nucli històric durant els dies de la Festa del Renaixement, sinó que utilitzin els itineraris alternatius si volen travessar la ciutat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta