31 de juliol del 2007

Tortosa fa gratuïta la piscina coberta al setembre, quan obre la nova piscina de Roquetes

Avui llegim al diari El Punt que l'Ajuntament de Tortosa ha decidit obrir la piscina climatitzada a partir del 17 de setembre, de forma gratuïta, perquè els usuaris puguin aprofitar les instal·lacions abans que comenci la temporada d'activitats esportives municipals. Segons una carta adreçada pel regidor d'Esports, Pere Panisello, als clients de la piscina, la iniciativa pretén donar resposta a la gran quantitat de demandes dels usuaris respecte a la millora dels serveis. En qualsevol cas, també és cert que la mesura ha d'estar condicionada per la dura competència que representa l'obertura de la nova piscina climatitzada de Roquetes, també al setembre, i que ha ofert una inscripció sense el pagament de matrícula. De fet, crec recordar que la piscina de Tortosa va perdre durant l'últim any un 13% dels usuaris pel mal estat de les instal·lacions, i jo mateix conec com a mínim tres persones que van dir-me que es canviarien a la piscina de Roquetes quan entrés en funcionament.

12 comentaris:

  1. aquest és el resultat del bon funcionament de la mancomunitat tortosa roquetes. competim entre dos ciutats que ens aquests casos hauríem de fer front comú per a dotar a la ciutadania de més i millors serveis.

    ResponElimina
  2. Prompte et donaran el banyador i la tovallola de regal i descomptes a les botigues. Seguit d'un viatge a Cankún i de una prima de descompte a l'assegurança.
    És CiU.
    Saben vendre, volen vendre!
    (regalo la frase a qualsevol polític que no estigue a cap partit)
    I si'n vorem d'arremangos d'estos!!

    ResponElimina
  3. Jo també he deixat d'anar, fan pena.
    Ofereixo la meva proposta gratis a qui ho vol agafar - jo arreglaria els 2 que tenim ja pero tambe faria una de nova a la zona Temple/13Gener... no entenc perque tote els equipaments esportius han d'estar al mateix lloc, es podrien repartir (fent 2 de diversos equipaments) i aixi usariem el cotxe menys també. Tortosa no és prou gran, no té prou ambicio de ser una Capital per tenir diversitat d'ubicacions i multiplicitat d'algunes coses? Y durant el primer any de funcionament de la nova piscina zona Temple, pos, a arreglar les 2 a Ferreries (mantenint un d'interior i un d'exterior).
    Alternativament, deixa'm tot com està i us invito a la basseta a casa meva.

    ResponElimina
  4. En resposta al contertuli anterior, faría una sugerència sobre una possible ubicació..
    Al Raval de Sant Llàtzer i al costat mateix del Barranc de la Llet, ja tendríen feta l'excavació...

    ResponElimina
  5. No havia llegit aquesta noticia però és genial.
    Bel obliga als seus companys de Roquetes a pactar i a la primera de canvi els pega la "punyalada".
    Que no son governs amics?

    Tots sabem que el govern de Roquetes i el del Consell Comarcal son els favors que torna Bel, per haverlo mantingut com a President del Consell Comarcal entre el 2003-2007.

    I així els ho paga. Pobres dels tortosins que patirem amb un alcalde així de dictador.

    ResponElimina
  6. Em permet una sugerencia ....? Ja que segons una carta adreçada pel regidor d'Esports, Pere Panisello, als clients de la piscina.

    ¿ Clients...? aixo es una instalacio municipal o un mercadillo.

    Ja que el Sr. Panisello amb molts carrecs politics, que personalment m'apereixen moltbe ( segur que sel aguanyat) i apart profesionalment metge especialista.

    Li voldria fer una pregunta ,...?

    Sr. Panisello les Piscines Municipals de Tortosa , tenen les minimes condiciones higeniques sanitaries per puguer desenvolupa la activitat que es desenvolupa al recinte mencionat.......?

    ResponElimina
  7. el senyor Panisello es un metge... en fi més val no dir més "consultar con afectados".
    ELL DEL QUE SAP ES DE POPULISME, ES EL REI, de les baldanes, de les pataques,del vi i sifo vaja dels fiestorros varis i ara xan xan xiro... les picines gratis.(crec que hauria estat millor l'anunci de com, quan, i de quina manera pensent-si es que ho fan-remodelar-les,no?
    OLE EL GOVERN POPULISTA-CRAC DE BEL.

    ResponElimina
  8. ole el nivell del populista sociata anomenat Mafalda!!!!

    ResponElimina
  9. el populista no soc jo, que no saps ni llegir? fer les picines gratis sense presentar un projecte de reforma,es populisme del barato i per cert un projecte de reforma es més que "emblanquinar" però aixó son figues d'un altre paner.

    ResponElimina
  10. Si Mafalda, com sempre tens tota la raó del món mundial. Tots als teus peus.

    El problema és que tu, fent brometa barata, fiques en entre dit la professionalitat d'una persona i, creu-me, això no és seriòs. Crec que l'àmbit professional i familiar de les persones ha de ser respectat. A partir d'aquí si vols qüestionar la figura política d'algú, no hi ha cap problema.

    ResponElimina
  11. granera m'agrada molt que hi estiguis d'acord, la mesura es del tot populista,vaja del nivell que podem esperar del nou govern Populista-crac-bel.
    Perdona potser es en lo "d'emblanquinar" que estaves d'acord?

    ResponElimina
  12. Tranquil Pere que no ens en anirem a Roquetes amb aquesta oferta tan bona. Estic somiant que sigui setembre.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta