15 d’agost del 2007

Tortosa aporta 56.000 euros al monument del Nus de la PDE

L'Ajuntament de Tortosa subvencionarà amb 56.000 euros la construcció del monument d'homenatge al Nus, símbol de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE). L'alcalde, Ferran Bel, va signar ahir al matí un conveni amb la Coordinadora Antitransvasament, entitat jurídica que engloba el moviment social. El monument es construirà en una de les rotondes de la C-12, i serà un conjunt escultòric d'acer inoxidable amb 54 nusos. El portaveu de la Coordinadora, Josep Boldó, es va mostrar molt satisfet per haver desencallat el conveni i va anunciar que la inauguració del monument podria fer-se al setembre. Bel també va signar ahir altres convenis, amb el Club de Rem i amb el Centre d'Esports de Tortosa.

El Punt (15-Agost-2007)

2 comentaris:

  1. Havia escoltat algún comentari de que el govern de Joan Sabaté havia deixat l'Ajuntament de Tortosa sense "un duro".

    Ara em trobo davant d'aquesta notícia, davant de l'important increment de sous dels regidors, a la pedania dels Reguers s'han fet unes segones Festes Majors... i em pregunto,

    D'on sortiran aquests diners ??.

    És que el nou govern ens està intentant "vendre la moto" ??.

    ResponElimina
  2. pos jo tinc ganes de veure qui de tots els convergens va a la inaguració BEL I cia, SANCHO, PERE PANISELLO,FELIP PUIG, MAS, SABANZA,PALLARES lo de Arnes, ROIG-FERRER, LA JUAN podiem fer apostes, no?
    Pero lo millor serà veure als manoleros i cia, tindran el valor d'anar de la ma d'aquesta gent? fem apostes?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta