20 de setembre del 2007

Malestar a ICV per les intervencions de l'alcalde de Tortosa al ple de dilluns

El portaveu d'ICV, Jaume Forcadell, va voler aclarir ahir els seus presumptes interessos urbanístics, després de les insinuacions de l'alcalde de Tortosa al ple de dilluns. Forcadell va precisar que l'únic interès que té són les hipoteques de dos habitatges al raval de la Llet i a Aldover. «La tensió en les paraules de l'alcalde i aquestes acusacions estan fora de lloc», va dir Forcadell abans de lamentar que Ferran Bel li negués el dret de rèplica. «Només espero que es retracti públicament, ja que les seues acusacions no tenen cap tipus de sentit», va afegir-hi. Bel va insinuar els interessos urbanístics de Forcadell després que el portaveu d'ICV suggerís el seu conflicte d'interessos amb l'aprovació d'una moció de rebuig al dipòsit submarí de gas i la planta que projecten a Vinaròs. Així, Forcadell va insistir ahir que Bel, a més de gerent de l'agrupació d'armadors tonyinaires, també és vocal de Feope, la patronal pesquera líder a l'Estat. A més, va dir que Bel no deia la veritat quan va justificar la no-incorporació de les branques juvenils dels partits polítics a la guia Associa't Jove. Segons ICV, al catàleg del web apareixien totes les associacions, i no només Joves amb Iniciativa, com va explicar Bel.

El Punt (20-Setembre-2007)

29 comentaris:

  1. Segons lo meu paré, lo sinyor Alcalde va dixar en evidència al sinyor Forcadell.
    Crec que al representant de ICV encara li falten moltes tables.
    Una altra cosa és que la rencunia per no haver-lo triat després de posar-se descaradament en venta després de les eleccions, no el deixe tancar la boca i parar més les orelles.
    La comedianta tortosina

    ResponElimina
  2. Si a Forcadell li falten taules (que potser) a tu et falten taules, taulons i l'escenari sencer.

    ResponElimina
  3. Però sinyor punxant, si això que diu és veritat que em permetra que ho dubte, tranquil, no patixe, perquè a mi no em cal anar als plens i sortir per la tele demostrant lo que no hauria de demostrar.

    ResponElimina
  4. Comedianta, no et pleguis als txacals que corren per la Marfanta, ja sigui puntxant, trinxant o escuarterant.

    ResponElimina
  5. un alcalde no pot en el ple d'un ajuntament que presideix fer insinuacions si vol dir algo que ho digui i punt,sino es que es un mequetrefe, i per desgracia es un mequetrefe, i Forcadell que ens digui el que em pansa, o pel contrari es el mateix, es dir, Forcadell que volia dir Bel? explicat noi.

    ResponElimina
  6. Li recordo a la comedianta i de pasada a Kanito que quan un-a es presenta de candidat-a a l'alcaldia, ha d'assumir algun que altre comentari critic.
    Respecte a que no li cal anar als plens, es per culpa de voste o perque no la van votar? perque ganes si que en tenia no?

    ResponElimina
  7. kanito, tranquil, home tranquil, al cap i a la fi, encara que des de posicions idiologiques diferents, tots dos tenim espirits critics ( jo amb tot i tots ).
    O no te'n recordes que tens un blog titulat " Canya al mono",
    fotre canya...puntxar...tu mateix.

    ResponElimina
  8. Tranquil Jaume no t’hi escarrassis que no val la pena. Això si, la propera vegada l’hi suggereixes al teu alcalde que si vol saber alguna cosa d’interessos urbanístics, que es passi per Tivissa i els hi pregunti als seus companys de partit.

    ResponElimina
  9. El que es cert i esta demostrat perque ell mateix va admetre expresament ser Gerent dels tonyinaires y vocal de la patronal pesquera, es que Bel te algo més que possibles interessos en aquesta materia. La resta son insinuacions que demostren la mala llet i la poca talla, politica i humana, del nostre actual alcalde. Si no té proves del que diu de Forcadell que calli i si les té que les mostri. Si no ho fa, haurem de pensar que es, com ja ha dit algú, un "mequetrefe" més.

    ResponElimina
  10. Comedianta, amb tot el respecte per l'opinió del teu pare, que no en tens tu d'opinió propia? has vist el Ple?
    Jo si tinc opinió propia i he vist el Ple, i te diré que el que va quedar en evidencia va ser el Sr. Bel, amb cara d'emprenyat i amb una mala baba que li sortía per les orelles. I com que no tenia resposta va acudir a allò tan vell del "calumnia que algo queda", molt propi dels hipócrites. Pero el colmo va ser quan va dir que ell no cobra per ser Gerent dels de la tonyina i vocal de la CEOPE i es va remetre a la seva declaració d'interessos. Pero que pensa el Sr. Bel que som tontos o que? Que ho fa de bades? au!!! Va, vinga!!! Pot ser que ell no cobri directament pero si cobrara la seva empresa. A més, com bé li va dir Forcadell, llástima que no apliqui a l'Ajuntament de Tortosa aquesta benevolencia económica que practica amb els empresaris de la pesca, perque, que jo sapiga, per fer d'Alcalde si que cobra i una pasta molt per sobre de les recomanacions de les asociacions municipalistes segons s'ha publicat recentment.
    Per altra banda, si la declaració d'interessos es el document que ho acredita tot segons Bel, atés que es un document públic i que Forcadell també l'ha presentat, perque no trau a la llum la de Forcadell i així veurem si es cert que te interessos urbanístics? Pot ser per que la seva afirmació es més falsa que "un duro sevillano"?.

    ResponElimina
  11. Jo a vegades flipo en els comentaris de la gent d'aquest blog.
    Un pot ser prosocialista o d'iniciativa o convergent però, d'això a perdre la prespectiva hi ha un abisme, i hi ha gent aqui que la prespectiva i la coherencia l'ha perdut fa molt de temps.
    Anem a veure, ser el gerent dels atuns, Bel, era una cosa que ja ho era abans de les eleccions i la gent el va votar igualment. Algú em pot explicar que té a veure una cosa que es posa a la costa amb els atuns? que els pescadors de bacallà s'han queixat també?
    Algú pot demostar que la planta afecti al atuns?
    Després penso que ha de ser el senyor Forcadell qui ha de donar explicacions, no el senyor Bel, si ell o la seva familia tenen interessos urbanístics en la zona. Si no en té res a dir, que ho digui i tant amics, si en té que ho expliqui.
    Penso com ha dit algun participant al foro abans que Forcadell encara està dolgut per no entrar al govern.
    I, per ultim sobre la guia juvenil, ja em sembla bé que no surtin les entitats politiques ja que depenen d'un partit no són associacions per si mateixes , a més quines entitats polítiques tenen secció juvenil a Tortosa que funcioni minimament?

    ResponElimina
  12. Sr anònim,
    que digue que lo de les table ho necessita més lo Sr Forcadell que jo, perque ell sí que ha d'assistir als plens, no vol dir que no accepte comentaris crítics. Tan sols constato una realitat pràctica.
    Per altra banda, no vull ver-me en l'obligació de defensar ni al sinyor Bel ni al sinyor Forcadell. Tots dos són de partits diferents al que jo represento.
    Con que sí que vaig vore lo ple i no una, sinó varies vegades,me vaig pendre la llicència d'opinar qui havia guanyat lo debat dialectal que va haver entre estos dos senyors, com qualsevol altre ciutadà.
    Si el meu anàlisi no els agrada. Mala sort. És lo que penso. Lo sinyor Forcadell no va estar a l'altura. Però és igual, és molt jove i ja tindrà temps d'adependren. Com diriem popularment. Hi han més dies que llangonisses.

    ResponElimina
  13. anonim flipant, a veure si tu tampoc pers la prespectiva:
    Que me'n dius dels interesos particulars del president de l' EMD de Jesus amb relacio al desviament de la C12 pel canalet?.
    Espero resposta.

    ResponElimina
  14. A l'anonim de les 9,19: Mira, en aquest pais nostre existeix un principi que s'en diu "pressumpció d'inocència", que obliga a qui acusa un altre a demostrar l'acusació, de manera que es el Sr. Bel el que ha de demostrar alló que ha afirmat, es a dir, que el Sr. Forcadell té interessos urbanistics, i no el Sr. Forcadell qui ha de demostrar que no els té. Llevat, es clar, que vulguis tornar a pràctiques propies dels estat dictatorials o de institucions tan "democràtiques" com la Santa Inquisició. inquisitorial

    ResponElimina
  15. Comedianta, no et facis il·lussions, que la meva sort resta intacta a pesar del teu comentari-anàlisi, que, per suposat, no comparteixo. No es qüestió de tables, benvolguda amiga. Que t'agrada l'estil de Bel?. Allà tu. Pero es problema de fets, i els fets son els que son: que Bel no aguanta les crítiques. A més, tornant al tema de les tables, Bel tampoc es que sigui un expert en això de ser alcalde, que acava d'arrivar i també té molt que aprendre. Ell mateix s'excusava pels passadisos de l'Ajuntament els primers dies per alguna pifia formal que va cometre al·legant que era "novato". Pero, es clar, tot arrivara, com tu dius, hi han mes dies que llonganises també per a que Bel n'aprengui, sobre tot per a que aprengui a comportar-se com un senyor, a defensar-se amb arguments i no llençant merda sobre els altres i abandoni la mala llet, el fariseisme (per utilitzar un terme biblic que segur que Bel coneix molt bé) i la hipocresia.

    ResponElimina
  16. A l'anonim de les 9:56.
    No estavem parlant dels atuns i de la planta de gas? Ara em canvies de tema? ja es fa això quan ja no saps que dir sobre un tema es canvia i llestos. No en tinc ni idea dels interessos del president de la EMD.

    A l'anonim de les 10:24.
    la pressumpció d'inocencia amb el sr. Bel i els atuns suposo que no deu valdre veritat? En aquest pais les lleis estan pere sota de la politica, la independencia del poder judicial es una falacia, per tant no em vingui en discursos de dret i de presuncions d'inocencia, qui no te res a amagar no te cap por de que l'acusin, no estem parlant de dret, estem parlant de politica, i en politica no hi ha pressumpció d'inocencia.

    ResponElimina
  17. A l'anónim anterior: Estas dient que en política tot s'hi val? Doncs tu mateix t'acaves de definir "mano meu".

    ResponElimina
  18. Anonim de les 10:49.
    Tu interpretes el que vols, jo no he dit que tot s'hi val, he dit que en politica un no es inocent fins que no es demostra el contrari, com en dret. Al contrari, si un politic no pot demostrar la seva inocencia queda com a culpable, i habitualment ho paga a les eleccions.
    Una cosa que puc pensar que esta malament, eticament, pot ser molt bona politicament.
    En el tema del gas, puc pensar que eticament esta malament el que ha fet Sabaté(no colsultar-ho en ningu) pero politicament li pot reportar beneficis a n'ell mateix, sent una bona jugada politica per la sorpresa en la que s'ha fet

    ResponElimina
  19. deixa-ho anar, com mes parles, mes ho emboliques.

    ResponElimina
  20. Pos per a mala sombreta, la Maritxel tu....vaja "desparpajo".
    Per cert, si que la va fotre grossa l'alcalde ( Fer-ho Be ) amb Consol Cordero, que li va demanar de manera instantanea i apresurada disculpes al ple passat i a precs ( rocs, deia l'antic secretari )i preguntes?

    ResponElimina
  21. senyor punxant,
    veu, ara li dono tota la raó. L'Alcalde se va passar quatre pobles amb la sinyora Consol Cordero. No ho vaig trobar gens bé.
    I tampoc me va agradar l'estil agresiu de la sinyora Meritxell Roigé. Les dones ham de tindre lo nostre estil propi de fer política, no copiar lo model obsolet masculí. Tenim molt que aportar. I segur que sen natros mateixes, millorarem la política. N'estic segura. A la senyora Meritxel tan sols dir-li que sigue ella mateixa i segur que així ho farà molt més bé. És la meua humil opinió.
    Per últim no voldria passar l'oportunitat de felicitar al senyor Ricard Fores. Va estar molt gràfic i gens agresiu. I en canvi ne va soltar algunes de bones que si no fos pel discurs massa falt de força i menys aburrit, s'haguessen entès millor.

    ResponElimina
  22. Voleu fer el favor de callar..!!!

    ResponElimina
  23. Ens vols fer callar...pero vols que et contestesim no?...pos mira:
    Qui no te faena, el gat pentina,
    pero tranquil que no arrivara la sang al riu.

    Comedianta, Estic d'acord amb l'apreciacio sobre Fores: correcte amb les formes i contundent amb el fons. S'estigue d'acord o no.

    ResponElimina
  24. Per cert, si parlem de males formes hauriem de parlar d'un senyor que mos ve del pais veí i que en teoria diu que mos representa parlant un idioma estranger.
    Aquí, veu sinyor punxant, trobo que el sinyor Alcalde va estar massa tou i tot. Ara, que a lo millor el sinyor Sabaté ja li cridarà a l'ordre , com ell mateix va dir: "Lo hace algunas veces"

    ResponElimina
  25. que vols dir que ve d'Andorra? i parla en frances?

    ResponElimina
  26. La culpa de tot la té l'alcalde, home...

    ResponElimina
  27. anònim,
    no, de l'altre país veí. Aquell que mos està fent l'expoli fiscal i encara los hi ham d'estar agraïts per retornar-mos quatre duros.

    ResponElimina
  28. Voleu fer el favor de callar..!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta