20 de setembre del 2007

Tortosa desplegarà els primers policies de barri a partir de l'1 d'octubre

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va presentar ahir el pla per implantar la nova policia de barri, que començarà a funcionar a partir de l'1 d'octubre. En total, seran 21 agents i dos caporals que faran tasques de seguretat preventiva, control d'establiments, avís dels desperfectes a la via pública o gestió de problemes de convivència, així com atenció al trànsit o treball amb les escoles. Bel va remarcar que la creació de la policia de barri és un dels compromisos del govern municipal, que permetrà una major presència dels agents al carrer i també una gestió més propera als ciutadans. En la primera fase del pla, presentat ahir per l'alcalde i el cap de la Policia Local de Tortosa, es desplegaran vuit policies, però la plantilla haurà d'incrementar-se al llarg del mandat, amb una vintena de nous agents i una despesa d'uns 600.000 euros. L'agent destinat al Rastre es farà càrrec també de Santa Clara. El cap de la policia local, Jesús Fernández, va explicar que la mateixa situació es repetirà amb les dues unitats en què s'ha dividit la zona del centre. El barri de Ferreries de Tortosa, que també ha estat dividit en dues zones, serà l'únic lloc en què la policia de barri s'aplicarà amb dos agents des del primer dia. Finalment, també s'avançarà el desplegament a Jesús Nord, al sector Remolins Nord i als nuclis de Bítem, els Reguers, Vinallop i Campredó, que compartiran un únic agent. A la caserna de la Policia Local de Tortosa també hi haurà un agent, dedicat a l'atenció al públic i a tramitar les citacions judicials.

El Punt (20-Setembre-2007)

9 comentaris:

  1. I ans de l'u d'octubre no li podrien dir a l'encarregat de la pujada al seminari per les "hermanitas" que trague los cotxes que tots los dies a les nou del matí i a tot hora estan aparcats al bell mig del carril sense dixaar cirdular i obligant a fer infraccions als demés?

    ResponElimina
  2. Per fi, podrem disposar de algu que atengue les cridades per botellon, cotxes mal aparcats, caguerades de gossos i altres activitats inciviques que es donen a Tortosa...

    O al menos esperem que aixi sigue...

    ResponElimina
  3. Espero que no comencen només amb el tema de les multes d'aparcament. L'altra vegada que hi havia polícies de tràfic, semblava que era la seva prioritat.

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Gustau, vols dir que no hauras de tornar al veto dels anonims?.

    ResponElimina
  6. No home no si eren anomims quan governaven uns tambe anomins quan governen los altres.

    ResponElimina
  7. Repressió o policies amb clavell? les nostres pors son les que cada cop ens fan sentir més desprotegits, reclamo polítiques per superar-les, encara que clar son menys ponposes.

    ResponElimina
  8. Sorprenent i surrealista, que una ciutadana demani mesures polítiques per superar la por (temor) al equip de govern d’un municipi. Si el que vostè demana es mes seguretat, la puc comprendre, però per superar les pors i les angoixes, s’haurà de dirigir a un altre departament de la Generalitat. I una observació: no crec que portin clavells....
    Cordialment

    ResponElimina
  9. seguretat ciuatadana cero la policia de bari existeis desde l'epoca dels romans....que volen descobrir ara.un nou cosell un nou cap , una nova policia .......els mateixos caps i les mateiges demagoiges de la clase politica , los mismo perros con diferentes collares.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta