20 de setembre del 2007

Tortosa i Roquetes inicien els tràmits per millorar la carretera de Jesús

L'assemblea de la mancomunitat de Tortosa i Roquetes va aprovar ahir al vespre l'inici de l'expedient de contractació de les obres per reurbanitzar la carretera de Jesús, que costarà 1,2 milions d'euros. L'alcalde tortosí i president de la mancomunitat, Ferran Bel, va recordar que les obres haurien d'adjudicar-se abans de final d'any, ja que es podrien perdre les dues subvencions atorgades pel Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), amb un total de 843.000 euros. Bel va precisar que el problema es troba en el retard de l'expropiació dels terrenys afectats per l'eixamplament del vial. De fet, el portaveu d'ICV, Jaume Forcadell, va preguntar-li si en les tres últimes setmanes els ajuntaments han progressat en les negociacions amb la desena de propietaris afectats. El president de la mancomunitat va detallar que encara no hi ha cap acta d'expropiació signada, però que les parts han avançat força en els acords i en els criteris de l'expropiació. Segons Bel, no hauria d'haver-hi cap problema i els acords amb els propietaris es podrien signar aquesta setmana. «El problema no es troba en la valoració dels terrenys afectats, sinó en la reposició de les tanques existents», va dir.

El Punt (20-Setembre-2007)

1 comentari:

  1. ¿I la carretera de ferreries a roquetes no te data prevista?

    Recordo quan portava a mun fill a la llar d'infants i els cotxes que no deixaven pasar a l'altura de la SAMO i t'esquitxavem quan plovia...
    Voreres inexistents, un hospital en projecte i tantes coses que s'esperen en aquella zona.

    Quants anys han de pasar i quants alcaldes veurem abans que algun es posi d'acord amb el poble veí( o ciutat, :))

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta