2 d’octubre del 2007

El 65% dels lectors que contesten l'enquesta de La Marfanta mantindrien la durada actual de les festes de la Cinta

Avui ja podem comentar els resultats del sondeig d'opinió que vaig proposar-vos fa cosa d'un mes, coincidint amb l'inici de les festes majors de Tortosa. La pregunta era molt concreta: quant haurien de durar les festes de la Cinta? Un total de 354 lectors han volgut contestar el sondeig. El 65% de les respostes mantindria la durada actual, amb les festes de la Cinta que duren des d'un cap de setmana fins al següent. Tot i així, l'enquesta ha anat força disputada i només fins després de les festes va decantar-se clarament en favor de mantenir la durada actual. Abans del final de festes, l'opció més votada era la de reduir la Cinta a només quatre dies. Però, finalment, l'opció de celebrar les festes de Tortosa el divendres, dissabte, diumenge i dilluns de la Cinta només va convèncer el 22% dels lectors que van contestar l'enquesta. D'altra banda, només el 7% de les respostes aposta per allargar la Cinta més dies, fins després de l'11 de Setembre. Finalment, el 4% dels lectors que han participat en el sondeig eliminaria les festes de la Cinta i faria que Tortosa només celebrés la Festa del Renaixement. A més, tres lectors (0%) deixarien només els actes religiosos i tradicionals en un únic cap de setmana, mentre que tres lectors més (0%) es declaren indiferents.
D'altra banda, la durada i el model de les festes torna a estar d'actualitat, ja que aquesta mateixa tarda el grup municipal d'ICV ha fet una roda de premsa per donar a conèixer quina és la seua posició sobre el model de festes de la Cinta... Podeu llegir la nota informativa al nou bloc Política Ebrenca.

Per saber més:
-Un bé alt per a les festes de la Cinta 2007
-Tortosa dubta si cal retallar la Cinta

Foto: Joaquim Valls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta