13 d’octubre del 2007

Els veïns recullen més de 4.400 signatures per salvar una platja a l'Ampolla

L'associació de veïns de l'Ampolla presentarà el proper dimecres 27 d'octubre les més de 4.400 signatures que han recollit a l'estiu a la Delegació de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. L'objectiu de la campanya veïnal és salvar la platja de l'Arquitecte, que està amenaçada per l'ampliació del port de l'Ampolla. Els veïns defensen la conservació i millora d'aquesta platja «urbana», posen en dubte la necessitat d'ampliar el port i reclamen a la Generalitat que si l'ampliació és necessària es projecti mar endins. Segons l'entitat veïnal, l'ampliació del port representa la transformació de la platja en un bloc de ciment, per implantar-hi una zona d'oci. Els veïns recorden que quan va presentar-se el projecte hi havia una alternativa, que era guanyar terreny al mar. L'associació també lamenta la poca implicació de l'Ajuntament per salvar la platja de l'Arquitecte.

El Punt (13-Octubre-2007)

1 comentari:

  1. Poca implicació de l'Ajuntament?
    Pareu conte que no siguen ells qui ho haiguen proposat. A l'Ajuntament de l'Ampolla ja fa temps que li va lo tema del ciment. I ara s'amaguen darrera la Generalitat.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta