3 d’octubre del 2007

Teveon serà la primera televisió per internet de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat

L'empresa Doble Columna, amb seu a l'avinguda de Remolins de Tortosa i responsable de publicacions periòdiques com la revista Cop d'Ull, ja ha començat a promocionar la posada en marxa de la primera televisió per internet de les Terres de l'Ebre i del Baix Maestrat. El nou canal de televisió, que emetrà exclusivament a través d'internet, es dirà Teveon, i ja hem pogut veure el seu logo en algunes rodes de premsa i ara també a la portada i en diferents anuncis del número d'octubre del Cop d'Ull. Pel que sembla, el llançament del canal és imminent, i el web de Teveon ja es troba actiu, tot i que només hi ha un cartell per avisar-nos de la propera posada en marxa de les emissions. Però a més de les notícies i els programes que puga produir el nou canal, Teveon també reservarà un espai de la seua oferta a la internet 2.0, ja que promourà la participació dels espectadors amb l'enviament dels seus vídeos. Així, tothom que vulga felicitar els amics o familiars en un dia especial, o tothom que tinga imatges impactants, artístiques, espectaculars o inèdites i les vulga compartir amb la resta d'espectadors, podrà enviar els seus vídeos a Teveon. La forma d'enviar els vídeos serà per correu electrònic, personalment a les oficines del canal, o bé a través d'un enllaç de You Tube o Google Video. Sens dubte, es tracta d'una bona notícia per als mitjans de comunicació de les Terres de l'Ebre i el Baix Maestrat, i la primera aposta del sector privat per l'aprofitament de les noves eines d'internet per fer comunicació local i comarcal. Així, el Canal TE ja emet en línia la seua programació, però Teveon és el primer canal del territori que emetrà només per internet i seguint els passos de la web 2.0.

5 comentaris:

  1. felicitats al nou mitja de comunicació benvingut i sort.

    ResponElimina
  2. És una òptima notícia!

    ResponElimina
  3. Per fi a les terres de l'ebre hi ha inicitives innovadores en noves tecnologies. Li desitjo molta sort a tot l'equip de teveon ja que en la meva modestia opinió la TVIP serà el futur de les televisions locals.

    ResponElimina
  4. felicitats a tot l'equip de Teveon

    ResponElimina
  5. Mireu: Una tv que nomes faci anuncis ( a poder ser del seu grup económic), i documentals de la "terreta" no te futur. I no ho dic per TvOn que encara no ha iniciat la emisió.Els continguts son la base de una TV. ENDAVANT TEVEON.!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta